vineri, 5 ianuarie 2024

MARTISOARE - Colectia 2019

   

Chiar ma intreb ce martisoare sa fac anul acesta .... ma uitam la acestea cusute (mai sunt si altele in articol)... si sunt foarte dragute... am revazut unele crosetate, anul trecut am facut din margelute.. chiar nu stiu. Snururi am facut mai demult - si acelea imi placeau mult... Hmmm si la cat de repede trece timpul, numai maine nu e 1 martie (exagerez putin, evident, stiu ca maine e in... saseee?::!!! 😲 -  deja 5 ianuarie. Ei poftim!)


Articole publicate in 2019:
Amintiri din sertarul Craciunitei, 2013 - partea a-II-a - 
 

 💋


4 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Nici eu nu m-am gandit ce modele de mărțișoare să fac! Oricum voi face croșetate. Să cos nu am răbdare! Foarte drăguț mărțișorul cusut! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă la cat de blurat vad in ultima vreme.. nu cred ca ma bag nici eu pe cusut.. :))) si nici pe margele.. Chiar nu stiu ce o sa fac ca am facut cam de toate felurile :))) pana si din dop de pluta pictat.. hmmm
Ma bucur ca iti place!
Pupici!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Cum reușești să faci marginile să nu se destrame, le-ai făcut tiv? Eu nu am prea cusut și nu am etamină atât de fină, la ce am eu arată grosolan tivul.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Oh.. in primul rand cos de jur imprejur ca un fel de rama, la unele La acestea am facut feston (pe spate e fetru si asta le da un pic de stabilitate).
Cand cos de jur imprejur fac ca o bordura cam la un ochi distanta de margine.. atunci pot lasa asa fara feston.

Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu