miercuri, 24 ianuarie 2024

Miercurea fara cuvinte - Bradul de la Sasciori.



  



Episodul 327 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

❅❆⛄⛄⛄⛄❆❅

Tema: Bradul de la Sasciori din 2023/2024
📷 1-2 poza zilei alaturi de Risu si  crengutele impodobite la Buni in camera.
📷 3-6 Braduti; varfuri si apoi pregatiti de drum (13 decembrie 2023)
📷 7 Bradul - semi-impdobit (24.12.23)
📷 8 Crengutele din Brad si Rux care se baga si ea in seama  (24.12.23)


🌲🛷🎄🛷🌲

-📷 mai multe episoade 📷-  

12 comments :

Tandreţe spunea... [Raspunde]

Fotografiile rămân porți deschise spre suflet ! Aduc in viața noastră amintirile! Memoria fotografică a uni timp de care, sigur, ne va fi dor!
Happy MWW, Rux!

CARMEN spunea... [Raspunde]

ma gândesc ca este un brad din curtea bunicilor... m-am uitat pe net unde este Săsciori si exista o localitate in Alba si alta în Brasov ☺ Abia astept sa ne povestesti pe larg, unde este Săsciori ♥
Asa deci, bradutul tau a fost taiat din curtea bunicilor. Frumos!
Ce repede a trecut Craciunul! Parca am si uitat... De când amreinceput serviciul, vacata de iarna mi se pare atât de departe in trecut, c toate ca sunt doar trei saptamâni!... In agenda mea, acum este marcat urmatoarea vacanta, cea de Valentin ♥ In capul meu acum sunt inimioare si mult roz ☺☺☺
Happy WW, Rux draga!

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce falnic brad! Mi-l imaginez plin de zapada! Cred ca arata superb!
Pupici si Happy WW, draga Rux!

Suzana spunea... [Raspunde]

❤️😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Wow, ce brazi frumoși aveâi acolo. Acum înțeleg de ce astepți mereu un brad natural tăiat din cei de acolo.
Happy WW!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

E frumos bradutul tau si cu parfum de acasa! Pare o adevarata aventura taierea varfului brazilor!
Si imi place atmosfera din fotografia cu Risu, o aglomerare de lucruri frumoase care creaza o atmosfera calda si festiva!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Tandreţe uneori, ai senzatia ca o fotografie parca respira, dar intr-un ritm extrem de incet... De parca ar fi surprins in ele intreaga suflare din acea clipa.
Multumesc mult!
Happy ww :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da, chiar asa este. :) Cand am fost ultima data eu acolo, prin 206, brazii erau cat casuta de langa... Si intre ei, erau tufe de coacaz negru.
Este Sasciorul de langa Fagaras, din Brasov. :) Intre el si Fagaras mai este o localitate - Hurez, iar spre munte, vine Recea. Intr-o parte este o localitate care se numeste Iasi :D.

Este un loc de vis - miar placea mult sa stam acolo. sa zicem ca pana la urma cu un mare efort am renova. dar a innebunit lumea, in ultimele dati ai mei au stat cu masca - se ardeau tot felul de nenorociri. Greu.... Dar eu sper. poate candva le-o mai veni si la oameni mintea la cap si bunul simt... Era atat de frumos! Cica nici ciurda nu mai e... E tare trist.

Foarte repede a trecut. Pe cuvant ca simt ca si cand nu ar fi fost. Nu am reusit sa stau ca inainte putin cu bradul... sa ma odihnesc, sa ma bucur... nimic. A nins ce e drept zilele trecute de au ramas cateva portiuni pe copaci si acoperisuri dar.. Nu.. parca nu e iarna.

Haha, da, mai este putin si vine Sf V, apoi ii urmeaza Dragbetele, Martisorul.. Pastele :)))).

Bun asa - inimioarele se potrivesc cu orice :))). Cum ar arata niste globuri inimioare, niste ghirlande.. :))).

Pupici cu drag

Happy ww :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Ohhhhh nu mai pune sare pe rana :))). Ah, am fost intr-un an cand eram foarte mica la Sasciori de Craciun. Am mers pe jos de la noi pana la Recea (cred ca 82... eram foarte mica). Si imi amintesc cum erau nucii de pe marginea drumului (ca pe atunci erau copaci / pomi pe marginea drumurilor.. ogoare semanate etc) incarcati cu zapada - sarea tati si ii descarca de nameti peste capetele noastre.. feerie. Aveam si o poza de prin Poiana Brasov ... nu ma vedeam de zapada asa multa era :)))).

Pupici si happy WW!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana💟🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko e frumos cu totul - mi-e tare dor. Nu am mai fost din 2006.
Nu stiu daca se va mai putea repeta si anul acesta - deja sunt prea sus .. si macara nu avem :)))))))))). Scara a fost desfacuta la Maxim.
Dar e magic.. e ca si cum mi l-ar fi trimis bunicii.

Pupici happy ww!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso desi anul acesta a durat cateva zile pana mi l-a adus Tati (aveam inca fantoma celui de anul trecut pusa pe piedstal ca nu stiam daca anul acesta va mai veni ceva :)))))). Si cand a ajuns parca nu mai mirosea ... Deh, poluarea asta din oras imediat viciaza tot.

Da chiar este, mai ales ca acum sunt enormi.

Chiar e o mica aglomerare - pe masuta de la Buni sunt vreo trei crengute intr-o sticluta ... si langa e pus caruselul :D. A trebuit sa caut un unghi sa se vada doar ce ne interesa - bradul, Risu, ceva decoratiuni si caruselul :))).

Pupici happy ww!!

Trimiteți un comentariu