duminică, 28 ianuarie 2024

Alte decoratiuni si proiecte de Craciun de la Ralu.


Buna!
Am mai descoperit cateva decoratiuni facute mai demult (in decembrie 2021) tot de la Ralu. A avut cateva activitati in acel an, dar atat am reusit sa salvez ca poza (stiu ca ne-a mai aratat cand vorbeam pe whatsapp). Unele sunt facute pornind de la o carte, ca aceasta, daca nu ma inseala memoria;


Altele insa, sunt facute de ea. De exemplu aceasta decoratiune superba, de agatat la geam. Tare mult mi-a placut cand am vazut-o, mai ales ca acele crengi cu frunze plate, imi aminteau de niste plante decorative pe care le avea deobicei bunica mea Maia. Insa uite, nu mai stiu nici cum se numeau, nici de unde as putea gasi...


Si ultima decoratiune este cea cu Mos Craciun (cu poza din cartea de activitati.. de fapt Nicolae, ca difera putin sarbatorile). Tare mi-ar placea sa vina cei mici sa stea odata muuult aici si sa facem o multime de activitati (desigur, as aprecia ca inainte sa vina sa dorm bine macar o saptamana, ca sa am energie... hahahaha).



Imi place tare mult cand Ralu face proiecte de gen. Ii ies asa de draguuuuut. Absolut adorabile. Pfff ce dor mi-e sa lucram impreuna... as vrea ca anul acesta sa reuseasca sa vina sa stea putin mai mult :). E drept ca avem whatsapp si reusim sa ne vedem (desi nu am mai vorbit de vreo 2 ani ca inainte cu Micul N .... noi vorbeam si ne jucam mult, mai ales inainte sa mearga la scoala...) dar nu e acelasi lucru ca atunci cand sunt aici :). Si timpul... trece.

Risu s-a jucat cu niste mici sticlute pe care le-am primit demult de la Micaela si le-am regasit cand cautam cu totul altceva. I-am promis ca le  vom folosi poate anul acesta de Craciun ca sa facem o decoratiune draguta si a fost incantata :D.


Ma uit ca mai  sunt doar trei zile si gata si ianuarie... nici nu a fost iarna bine si deja ne pregatim de primavara. Serios, timpul parca e mai alert ca in alte dati. :)

Pe maine!

10 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Cred ca are Carmen dreptate, încă tânjești după iarna si Craciun.
Chiar frumoase decorațiunile de la Ralu.
Și sticluțele lui Risu sunt frumoase. De ce să aștepți până la Crăciun? Le poți folosi și în proiecte de primăvară/vară!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Lunaria se numeste planta la care te gandesti, si pe mine la ea m-a dus gandul cand am vazut decoratiunea. Dar cel mai mult imi place mosul de pe semiluna, se mai face genul acesta de decoratiune cu copilasi sau ingerasi adormiti si imi plac foarte mult.
Abia astept sa vad ce faci cu sticlutele, am si eu unele cu margelute si nu am inspiratie. Adica in afara de borcane cu muraturi :))))

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce frumoase sunt! Mosul pe luna e genial!
O gramada de idei aici la tine! Faine!
Multumesc pentru prezentare, draga Rux!
Pupici! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

foarte frumoase toate decoratiunile Ralucai!
Of...da, asa este cu dorintele astea, cand familia traieste departe! Si eu as dori sa stau mai mult la mama... Dar cum?! Lucrez si am concediu anual limitat... si vreu sa vad si eu alte locuri pe lumea asta mare, sa ma relaxez... Merg in fiecare an sa o vad si tare as vrea sa o ajut in tot ce are nevoie, la cumparaturi, la curatenie... Cum zici tu, vorbim si ne vedem pe Whatsapp de cateva ori pe zi, ii tin de urat si povestim , e cam ca si cand am locui in aceeasi casa. Dar cand e vorba despre activitati, hm, aici simtim ca 1300km sunt foarte multi!

Numai bine va doresc! ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko in momentul asta tanjesc dupa aer curat mancare buna si sa fie casa luna, cum imi place mie :))).
Luna asta am incercat sa fiu smechera si am esuat lamentabil :))).Am tras tare la inceput si am facut ordine in folderele cu poze care tot stateau si nu mai vedeau blogul de ceva vreme. Dupa ce le-am organizat cat am putut si eu, am pregatit pozele si am notat cumva in agenda ce articole si pe unde s-ar potrivi. Am profitat ca a fost ziua lui Ralu si le-am agatat si pe acestea - altfel nu stiu cat mai stateau. Am facut asta pentru ca speram eu ca voi reusi in sfarsit sa intru in balcon, in camera mea sa misc ceva. Imi ramanea sa fac doar poza zilei, sa mai adaug ce era nevoie, daca era - dar in principiu vreo 3 nopti car oricum erau nedormite le-am ocupat cu smecheria asta.
Si ce s-a intamplat? N-am putut sa misc un cm in directia respectiva, nu am reusit nici sa lucrez mare lucru (in afara de TC si PV) = doar felicitarea pentru Ralu si cateva chestiute in incercarea de a face martisoare.
Iarna imi lipseste fizic - cumva atunci cand ninge si se improspateaza si curatat tot, parca ti se iau de pe umeri o gramade de chestii... Craciunul..probabil a fost ciudat si pentru ca Buni nu a putut ajunge in sufra... bradul e la locul lui. Si va tot fi ca nu il dau jos prea curand. Nu ma deranjeaza, chiar mai curata putin aerul, pe cat se poate.Eu ajung seara tarziu in camera...
Ma bucur ca iti plac decoratiunile - am mai facut rost de cateva creatii proaspete :D dar nu cu tematica de Craciun.. poate doar de iarna unele - chiar sa nu uit sa ii scriu sa imi trimita si ce a pregatit azi.

Ah... chiar nu stiam ce sa folosesc pentru poza zilei :). Sunt dragute sticlutele.. si strasurile din ele.. sa vad cum merge cu lipitul si daca striga vreun proiect dupa ele :D
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da? Iti multumesc :*
Si mie mi se pare foarte haios mosul :)). Da.. se mai face.. si cu Sailor Moon :D - nu stiu daca nu avea Ralu si una asa..

Sticlutele sunt ffff mici si le-am pimit de la Micaela. Deocamdata cred ca vor ramane asa, dar cine stie cand le vine si lor.. vremea :D
Borcane cu muraturi... yum... 🤤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana cred ca Mosul a castigat detasat :D.
Vad ca se simte asa un pic de inclinatie spre handmade disnpre Ralu ... asa ca sper sa mai aduc si de pe la ei idei :D.
Cu drag!!
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti plac :)
Da.. suntem foarte norocoase ca exista astfel de aplicatii... si noi reusim sa schimbam zilnic doua vorbe.. sa ne si vedem. Cand era N mai mic vorbeam cu el muuult pe whatsapp ne si jucam. Tot astept sa reluam macar conversatii scurte de cateva minute. tare mi-e dor.
Da, la activitati asa e. La mine sunt si mai multi :)). KM.
Pup cu drag!!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Sunt frumoase decorațiunile lui Ralu! E mai greu cu activitățile când cei dragi locuiesc departe. Și sora mea locuiește în Anglia!
Te pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă da, asa este. Cu toate acestea, a fost un timp in care imi petreceam foarte ult timp cu Micul N pe whatsapp.. povesteam ne jucam.. cumva imi lipseste mult :)
Abia astept sa vina.. 2-3 zile...cat vor sta, dar vorba aceea - facem o tava de covrigi care nu arata ca si covrigii (pentru ca, ii citez, sunt cei mai buni, hahaha), va trebi sa le fac doi supereroi - desi voiam sa fac iepurasi, se pare ca seamana cu mine si au o memorie :))) stiu exact ce personaje mai erau pe lista.. si ordinea.. hahaha.
Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu