luni, 8 ianuarie 2024

Jurnal de Provocari Verzi (1/4)

Si iata ca este din nou luni! Cand a trecut prima saptamana din ianuarie nu stiu. Am reusit sa incep cu dreptul si ma prezint cu prima lucrare de la Mesager in Misiune: O noua aventura - capitolul 01 ”Jurnal de bord”: jurnalul.

Anul trecut am facut la un moment dat dintr-o agenda medicala o decoratiune: Inima. De la acea agenda am recuperat cateva coli ce puteau fi scise, tocmai in ideea de a le transforma in ceva folositor. Din fericire, am pus si bine colile, la indemana, asa ca m-am bucurat sa pot incepe operatiunea jurnal


Mi-am luat la indemana si coli de impachetat - asa ca materia prima folosita luna aceasta la transformari creative se cam regaseste prin aceste imagini, un capsator, cateva coli cu defecte de imprimare, banda dublu adeziva, coala alba de impachetat recuperata de la alt proiect si ceva carton.


Am folosit mai mult asa, pentru poza o ustensila de indoit.. deoarece cartonul folosit era din acele cumva dublu si mai mult taia in loc doar sa ajute la indoire (a fost o cutie de transport de la Noriel). si am creat coperta:


Colile le-am decupat pe margini (practic am folosit la acest proiect doar partea din mijloc - restul va fi folosit la altceva :D) si apoi am capsat si prins cu banda dublu adeziva si... iata jurnalul:


Nu stiu cu se face dar, ce pare super simplu... ia timp :)))). Stateam acum si ma gandeam la acest amanunt. Printre colile de impachetat am gasit minunea aceasta, confiscata cu fulgi si am improvizionat o sedinta foto. Despre noua noasra colega.. va voi povesti insa pe joi, mai multe. Pentru azi doar ca numele ei este Nicole.


Raza este mai mult de cat incantata si abia asteapta sa ma ocup de Provocari (adica restantele mele cu pozele.. i-am zis sa mai astepte ca la cum merg treburile mai dureaza). Pana una alta .. am facut poza pentru galeria de creatii.


Ja ne!

6 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Wow, aproape am intrat în fibrilație când am văzut fundalul! Este foarte foarte frumoasă hârtia, este perfectă pentru fundal. Ii urez bun venit lui Nicole, îmi place că se mărește echipa.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso :D asa-i? :))))) si e posibil sa ma insel, dar probabil ca a venit cu un parfum impachetat in ea. Nu nu miroase. din fericire :)))))).

si eu ma bucur. Statea legata de suport, dar afara din cutie si efectiv nu am mai rezistat si am eliberat-o :))))). Chiar acum merg la Buni si ea ma insoteste.
Pup

CARMEN spunea... [Raspunde]

Buna ziua Nicole! ❤️😘 O prezentare deosebita! Merita, ca e foarte frumoasa!
Iar hârtia cu fulgi este perfecta pentru fundal! Si cea cu ferma de animale este dragalasa, dar cea albastra cu argintiu este festiva!
Asa deci, ai inceput cu ceea ce trebuia inceput - adica o agenda! Perfect, jocul poate sa inceapa!
Succes si inspiratie!
Pupici ❤️😘 O saptamâna minunata!

Suzana spunea... [Raspunde]

Hartia aia parca genereaza senzatia de catifea.
Este bine cand creste echipa! Vei avea un ajutor pretios!
Felicitari pentru jurnal, draga Rux! Pupici! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti place de Nicole - mie linia asta ccu nuante de gri mi s-a parut foarte interesanta. Mi-ar placea mult sa o gasesc si pe cea alba la un pret bun.
Si mie imi place tare mult hartia cu fulgi!
Cea cu animale este de fapt coperta la un caiet de desen A3, primit de la ai mei (de la lidl mi l-au luat... acum multi ani. haha)
M-am gandit ca ar fi dragut ca la sfarsitul fiecarei luni / teme / misiuni etc sa astern cateva cuvinte in jurnal.. de ani de zile fac mici povesti (asa structurez Provocarile Verzi ) grupand temele, misiunile intr-un anumit fel, ca sa fie o aventura interesanta. Cred ca as putea scrie cateva carti :))))).
Iti multumesc mult.
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana sa stii ca are un aspect usor matasos mai degraba.. e faina rau :)))))
Era un film cu Madonna Searching for Susan.. asa sa zic si eu.. Cautand Hartia de impachetat cu fulgi holografici :)))

Am mai mult de carat dupa mine cand merg la Buni unde am sediul creativ de zi cu zi... :))) Dar ma incarca energetic, Ca sunt dragute si te fac sa zambesti cand dai cu ochii de ele ...

Iti multumesc. Chiar ma bucur ca am reusit sa il fac.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu