vineri, 26 ianuarie 2024

Minunatele Felicitari de Craciun ale lui Rha.


De cate ori face Ralu cate ceva (nu ca e soarele meu.. adica sora mea.. Rha=soare.. da merg amandoua) o tot rog sa imi trimita cate o poza ceva si pentru blog (nu stiu daca stiati dar intr-un timp a mai publicat si ea.. ca de-aia e Copilarim si nu Copilaresc..:D).

Am cateva subiecte stranse, asa ca acum profit sa vi le arat si voua. Din decembrie trecut, va prezint niste felicitari (asta ca sa va treaca dupa felicitarile mele stralucitoare.. haha).

Felicitarile au fost facute pentru cadrele didactice de la Micul N de la scoala (din cate stiu), mai putin prima, care e de test (.... poate  mi-o da mie... ):



Si acum ce a pregatit - au fost din partea clasei, dar ea s-a ocupat. Le-a desenat, colorat si a scris mesajele. Mi-e dor de cand facea mai des proiecte :D.






Risu si Rukkusu mi-au cerut decoratiunea / tablou ce poate fi folosita si pe post de felicitare (Alb, roșu sau verde) si s-au jucat putin, intrand in atmosfera. Cred ca si ele  vor o felicitare de la Ralu :)))).


Daca tot am vorbit despre felicitari si este vineri (ziua cand deobicei scriu si dspre citate/ versuri etc), am zis ca ar fi interesat sa vad ce scrie despre feliciarile de Craciun (varianta in romana) pe Wikipedia:


 📚📚


Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”

Pe curand :)!

9 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

foarte dragute ideile! Imi place si scrisul acela cu coarne de ren dar si inimioara cu manusi ☺♥☺ Adorabile asocieri!
Toate felicitarile sunt frumoase! Doar ca a trecut timpul lor... Gata, acum facem inimioare si floricele de cires ;-)
La noi astazi sunt +12°C si parca au început sa ciripeasca vesel vrabiutele... oare e gata iarna?! Sau mai vine o serie de zapada si ger peste noi?! ☺
Un start bun în weekend!

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce frumoase felicitari! Un elegant simplu minunat!
Cred ca au fost foarte apreciate, mai ales ca sunt si vesele!
Multumesc, draga Rux pentru ca ne-ai aratat colectia!
Pupici si weekend placut!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti plac :).
Profit ca e inca iarna, ca sa pot scrie si despre aceste lucruri dragute - efectiv nu am reusit sa scriu la momentul respectiv :D.

Vai de mine.. dar de fapt ai dreptate ca in Germania e sfarsitul lui martie pe 31 :). Totusi.. cred ca avbia spre final de februarie voi intra oarecum pe modul floricele... vom vedea :D

Mai am oricum cateva articole in ton pana la sfarsitul lunii.. :D

12 grade? aici a fost soare si vat azi. Nu mi-a placut deloc pentru ca, incercand sa aerisesc, toata casa s-a umplut de parfumuri sintetice. Bleah :)).

Eu vreau zapada si in februarie, este pana la urma luna de iarna. In martie poate sa vina primavara :D Nu m-ar deranja sa ma imbrac in rochita de ziua mea ;)
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana eu asa cred, ca au fost. Plus ca Ralu are un scris atat de dragut - inca a mai pastrat in el acel ceva dulce si copilaresc.
Eu in schimb, desi pot scrie frumos si ordonat, mi-am schimbat scrisul de enspe mii de ori :))))
Ma bucur ca ti-au placut (sa imi faca simie una.. :D - ah chiar, sa va arat ce felicitare i-am facut de ziua ei.. dar asta prin februarie pentru ca deja am ocupat in agenda zilele pana la sfarsitul lunii cu cea despre care as vrea sa scriu totusi luna aceasta)
Pupici!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Nu se poate, n-am comentat? Știu că mă uitat cat de talentate sunteți amândoua și tu și Ralu la desen. Minunate felicitările.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Ralu zice mereu ca eu sunt cea cu talentul. Doar ca eu fac niste schite de zici ca sunt facute de bebelusi.. pana iese ceva e multa munca.. In schimb ea are ceva nativ. :)))
Iti multumim mult si ma bucur ca iti plac. Pupici!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@copilarim *Pastele e la sfarsitul lui martie pe 31 :)))))))

- din motove pe care nu le prea inteleg, partea asta s-a evaporat - cea ce nu e neaparat rau, deoarece astfel am aflat de o piesa draguta :D

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Imi plac felicitarile, chiar si cea micuță, a păpușilor! Te pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă Ma bcuur mult. Si mie mi-au placut cele facute de Rha (poate imi face si mie una de ziua mea :)))))). Cred ca mai sigur ar fi sa ii cer.. hahaha).

Cea a papusilor e de fapt decoratiunea facuta in AEC decemrbie trecut :D. Dar daca ascund snurul de agatat zici ca e felicitare :D
Pupici

Trimiteți un comentariu