sâmbătă, 13 ianuarie 2024

Ironman (Amigurumi).


Cred ca ar merge si un citat aici gen.. cine nu are de lucru isi face rost :)))).
Buna!

Azi e sambata, 13 ianuarie (intr-o sambata de 13, in octombrie 2018, a venit si zanul minunat Kouki la noi - si ca sa vezi, azi am o gramaaaada de poze in care dansul apare, iar una este absolut fabuloasa). Il avem invitat in studio, pe domnul Ironman. Amigurumi... Executat de a voastra, eu, Rux :)))))).

dar cum a inceput totul? Cand au venit baietii prin octombrie, dupa  ce i-au luat in primire pe Captain America Amigurumi si pe Thor Amigurumi, intre o serie de covrigi si o serie de joaca, mi-au reamintit ca mai au ceva superoi pe lista (lista mea de amigurumi.. ha!). Si cum eu voiam sa ne implicam in cat mai multe actiitati, i-am provocat sa le facem schita indivizilor.. ca sa ma ajute sa ii creez apoi - din fericire momeala a fost prinsa... acum stati sa vedeti care au fost primii trecuti in revista: Ironman si Volverine............. Si ca nu cumva sa ma execute cu doi - unul mascat si altul nu, am convenit sa le facem masti detasabile (cel putin lui domnul de fier...:))).

Eheeee Super eroi amigurumi ti-au trebuit Ruxandro, acum sa te vad!


Si dai si croseteaza :)))). am sa va scutesc de partea cu intocmitul listei cu distribuirea culorilor pe randuri si nenumaratele dati cand a trebuit sa desfac.. si am sa ajung l o etapa cat de cat conturata. Kouki tocmai se trezise din somn (de catre mine, evident) pentru o sedinta foto improvizata. Evident era tolanit  asezat frumusel pe perna lui Buni (cu pene, de cand o pandea el - pentu ca ea are acum o alta) infasata frumos, pe care am pus paturica lui, primita de la Mos. Si nelipsitii Veve (a lui) si Renul/Elan (al meu).

In acest decor mirific mai lipsea doar Ironman... in devenire:



Dezamagit ca nu e rost de mancare, Kouki a tras iar pe dreapta .. sau stanga. Si l-am deranjat din nou, cand am finalizat parul si .. bonus, detaliile custute de pe costum (chinul de pe lume cu focalizarea mea plecata in vacanta... 😂):


Dar poate vreti sa vedeti schita.. zau asa, doar nu o sa va privez de asa un desen minunat realizat cu desavarsit talent ( si atunci focalizam destul de bine, deci fara scuze.. haha).
Am trecut la barba si mustata si iata si prima mana e gata:


Gata si a doua mana.... acum masca (cine m-a pus? hahahahahaha). Se vede ceva si din urmatorul pe lista!


Si acum, momentul mult asteptat!!!!! Pentru toti fanii si fanelel lui Kouki, cu dedicatie, cea mai frumoasa mutrita surprinsa de Mami, in timp ce eu lucram la masca Omului de Fier:


Eh? Eh?... asa e ca a meritat sa rezistati pana aici??/ A se observa ca doarme pe Veve si pe patul lui Buni, cu botul.

Revenim. detaliile cu albastru cusute... masca finalizata (intr-un mare fel.. ca la cat am calculat, tot stramb am cusut. nah):




Grupul vesel la datorie - cu multumiri lui Veve pentru ca a pozat cu masca lui Ironman pe cap. Da.. stiu, la ce priviri arunca dl. K, restul se pierde pe fundal :)).


Ironman va pleca in curand spre micul N (profit ca e ziua lui Ralu duminica viitoare, asa ca am vrea sa ii trimitem paturica geamana si sa strecor si baietilor cate un mic dar). Pana atunci insa, doua ultime poze cu el fara si cu masca, in compania lui Risu:


Nu ma intrebati ce tot vorbeau ei pe acolo... ca nu stiu. :)))

Ja ne!

14 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

A iesit foarte bine! Recunosc, eu nu aș fi avut răbdare! :))) Kouki e un scump. Trebuie sa-mi fac si eu timp pentru a mai croseta ceva amigurumi. Mi-ai facut pofta!:))) Pupici. Weekend plăcut!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Micul N o să fie încântat! Dar pe Ironman mă tem că o să îl gâdile mustața pe sub mască 🤣🤣🤣🤣
M-am delectat cu mutritele lui Kouki, e un scump în toate ipostazele! Ce bine de el că poate dormi când vrea!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Superbe toate papuselele, insa Kouki... Este cel mai dragalas dintre toate!
Ce norocosi sunt nepoteii tai! O colectie minunata de Amigurumi! Felicitari 🤗😘💞🐾

CARMEN spunea... [Raspunde]

Aaaa, ai anulat setarea anticopiere ! Multumesc 😘🤗🌷🌹

Diana spunea... [Raspunde]

Cu ochii si boticul lui Kouki chiar ca restul se cam pierde, pentru mine! E un delicios micul pufos! ❤ 💗 💕 💞 💖 🐾 🤗 E super-faina pozitia in care l-a pozat Mami a ta. Era in pauza de somn, micutul. ❤ 😘

Papusa crosetata e extra-reusita! Cand ii privesc chipul, fara masca, parca-l vad pe Robert D. Jr.! 😃 Felicitari! 💗 (fapt divers: personajul meu preferat e Volverine). Cred ca tocmai mi s-a redeschis apetitul pentru aceste filme (zis-am eu, care nici pentru a citi n-am mai gasit prea mult timp). 😊
Si, cum ziceam, Kouki e... e.... Ptiu, ptiu! ❤ 😘
Imbratisari cu drag! 💗 Si pentru Kouki! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă recunosc ca si eu am avut momente cand simteam ca nu am rabdare (am fost si foarte obosita ce e drept in ultima perioada si nici lumina nu e excelenta).
Ai vazut cat e de dulce? :))) Parca cere pupici non stop.

Iti doresc sa gasesti timp de amigurumit, casa zic asa (ceea ce imi doresc si mie ca as vrea sa bifez totusi si celelalte personaje din curs...mai am 4 faza e ca... realistic vorbind, nu cred ca am cand luna asta... si apoi nu stiu daca sa fac doar varianta de degete.. sau varianta intreaga.. oscilez. Dar mi-ar placea sa le fac - sunt lupul, purcelusii si scufita rosie.. hahahahahaha)

Pupici cu drag! Multumesc la fel :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso eu asa sper...:D
Hahaha o sa il gadile firele de sub casca..Nu mai fac nimic la el.. ca nu mai pot si nu mai am cand :))))).

da.. ce bine de el.. desi cred ca as prefera sa zburde mai mult... dar poza cand e cu boticul pe patul lui Buni e preferata mea :))))

Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN cum altfel? :)) Eh daca ar fi fost dupa mine... tare mi-ar fi placut sa fie mai aproape sa ne jucam mult mult :)))).

Ii transmit cum termin de raspuns lui Kouki toate complimentele (in pupici si dragaleli.. - :D)
Iti multumesc mult!
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN de fapt... nu am apucat sa fac nimic :))). Chiar spuneam Mihaelei (MNiko) pe provocari verzi la un comentariu ca nu reusesc sa fac asta prea curand (pentru ca nu mai stiu pe unde am bagat scriptul si au modificat ceva la blogger - ok mai multe, de cand am facut eu acea setare... as avea nevoie de o zi cand sa nu fiu asa obosita si sa pot sa studiez ce si cum). Totusi eu de pe tel nu am avut probleme de gen - adica pe tel nu merge scriptul.. hahaha. Pe laptop merge dar de ex la firefox il pot fenta :)).

Oricum ma bucur ca nu te sacaie daca s-o fi dezactivat de la sine .. am scapat de o treaba :)))
Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hiih- la tine ma gandeam cand am cerut poza cu el singur de la mami :)))).
Parca e puiut acolo.. hahaa.

Sa stii ca si eu ma gandeam tot la R D Jr.. :))))))) nu am cum sa separ personajele. dar am fost un pic nevoita sa fac costumele inspirandu-ma si din benzile desentae (ceea ce la Volverine m-a cam deranjat ca il bruia pe Hugh J :))).

Mi-ar placea sa vad si eu ceva de gen (pentru ca actorii.. lol).

Gata am aplicat un pupic... le doarme ca la modiale MR Kouki :)))

Pupici cu drag (il si imbratisez cand il mut in .. pat :)) - deocamdata suntem inca pe canapea.. haha

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Mie îmi apare în continuare mesajul anticopiere.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso dupa cum spuneam.. nu am reusit sa intru in coduri :))) :D
Dar asa cum ziceam mie pe mobil (am intrat acolo de pe firefox) nu imi aparea.. :))).

MNiko spunea... [Raspunde]

Am pierdut orice gând am avut cand am văzut poza cu Kouki treaz inconjuat de... de nici nu mai stiu cine. Eu l-am văzut se pare doar pe Kouki. O scumpete de băiat.
Vorbind serios acum, nu că nu e serios că ai o scumpete de băiat, dar revenind, ețti o adevărată figură cu figurinele tale cu supereroi. Să-i creezi de la zero și să-ți iasă așa bine! Păi draga mea trebuie să te faci marcă inregistrată! Felicitări.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko asa-i ca e scump? :)) vai si are el momentele lui cand te topesti - trec peste faptul ca daca il strig sa nu faca ceva pot eu sa strig mult si bine ca ma ognora complet (ceea ce e total neplacut mai ales daca nu pot ajunge la el sa il opresc atunci - ma refer la scarpinat).
Ma bucur ca iti plac supereroii - maine... adica azi, ajung la baieti si abia astept sa le vad fetele... cel mai mult ma bucur cand ajunge la eicate un pachetel si le vad fetele cand il desfac :)))).

M-am ajutat si ei sa facem schema cromatica si detaliile sa le punem pe schita.Munca de echipa.

Pupici!!

Trimiteți un comentariu