duminică, 14 ianuarie 2024

Volverine (Amigurumi)


Urmatoarea schita dupa Ironman, in caietul meu de curs, era cea pentru Volverine. Ales de Micul H. Stabilisem impreuna (inainte sa plece ei) ce cromatica sa folosim (va voi arata schita ceva mai jos), dar si alte mici detalii despre accesorii.... si aici e cy=u cantez .))).

Inainte de a  continua: conditii de lucru, cand esti nedormit: se doarme la greu fix langa tine.... :)). Abia am reusit sa termin proiectul. S-a lasat greu de ffinalizat.




Asa arata schita. Si au micii o memorie de elefanti (cand vor!)...  Ce le lipsea lor cand le-am aratat personajul aproape gata? (lucram la casca)...... Ghearele... le cususem... Nu se trageau si asa mai departe... le-am zis ca voi incerca sa le fac sa se miste dar nu promit nimic.. pfff... Adevarul este ca nici nu aveam cum la acest model face altfel... :))).


Risu se asezase pe hanorcul meu craciunistic cu p lama pe el.Si ma indemna sa incep... pana nu adorm langa Kouki. Am inceput.. si urmatoarea etapa fotografiata a fost o poza de grup  (pe care am uitat ca am facut-o.. haha):


Partea de jos cu acea curea mi-a cam dat de furca... Am fot fericita cand am finalizat si atasat mainile. Incredibil cat timp iau niste bucatele atat de mici:


Si cu parul a fost cu cantec. Mai precis cele doua „urechi  ”? :) Am avut mai multe variante in minte pana cand mi-a iesit in sfarsit ceva multumitor.


Cand am finalizat si casca, am rasuflat usurata. Aceste doua proiecte mi s-au parut ceva mai greu de interpretat decat primele (Captain America si Thor ). Dar probabil si din cauza ca am avut o saptamana foarte obositoare cu putin somn.

Cam asa se  prezentau lucrurile vineri seara, cand proiectul a fost finalizat:




Azi, m convocat-o si pe Rukkusu la sedinta foto. Si l-a chemat si pe Ironman -  in curand vor pleca spre baieti :D.





Sper sa le placa si sa nu fie prea dezamgii ca Volverine nu poate scoate ghearele :))))). Sau ca Ironman nu poate trimite nu stiu ce fascicule de lumina .)). La Captain America am avut scutul si la Thor ciocanul...
Acum stateam si ma gandeam daca sa ii pun ceva pe spatele de la partea galbena (care se ridica) lui Ironman... se vad cusaturile.. Hmmmm - cred ca ii voi lasa lui Ralu „placerea” :)))). Daca va considera ca e nevoie.

Si uite-asa... suntem aproape la jumatatea lunii ... deja.
Pe maine!

12 comments :

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

Hello my friend, i hope you are fine.
Your post looks so cute. Thanks for sharing. Have a good weekend :)

Suzana spunea... [Raspunde]

Oooo! Ce personaje fabuloase! Cu siguranta vor fi apreciate. Pana la urma nu este vorba de a fi ca in filme ci de a face sa ii inspire!
Pupici, draga Rux! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

da, este jumatatea lunii ianuarie, incredibil cum zboara timpul.
Dar uite câte ai realizat! Dragute tare amigurumi, toate figurinele pe care le-ai creat! Esti talentata si cu siguranta, nepoteii vor fi bucurosi sa se joace cu ele!
O duminica seara placuta! Pupici ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı hello, and happy new year!
Thank you for the visit and your lovely thouhts!
I am glad you like the little amigurumi.
Hugs!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana cand ma gandesc.. la noi functiona foarte mult imaginatia... sa vezi ce ne mai transformam in testoase ninja in copilarie.. si nu aveam nici macar cromatica in costumatii :)). dar noi ne simteam transformati...
Vremurile s-au mai schimat.
Dar da, cred ca le vor placea.
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN am senzatia ca mereu sunt in urma si cum reusesc sa mai fac rost d eun mic avans nici nu inspir/expir ca pac sunt depasita :))).

Nici nu apuci sa te mai bucuri de nimic... mda. si tocmai s-a luat lumina. A treia oara in noaptea asta. Frustrant. Moco sa dorm nu pot .. nici sa lucrez. Stau acum sa astept cand isi va reveni.

Pup cu drag!

J. S. Vila spunea... [Raspunde]

Lovely pictures, lovely designs, and a very beautiful dog. Is very good to have the knowledgement, and the hability for to create this wonderful objects.

copilarim spunea... [Raspunde]

@J. S. Vila thank you! I am glad that you like my amigurumi doll.
HUgs :))

MNiko spunea... [Raspunde]

Ei, uite un articol pe care mi-l amintesc că l-am citit, dar se pare că nu am mai reușit si să comentez la vreme a respectivă. Ce pot să spun în afară de Felicitări? Ești o maestră cu croșeta și această tehnică.
A, și să nu uit: un pupic dulce pentru micul adormit blănos.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumesc mult si ma bucur ca iti place!

Pufosul se va bucura imediat de o portie de dragaleala - imediat ce termin de raspuns. Apoi vreau sa incerc sa citesc cateva pagini din carte :D

Mai am un supererou schitat - antmad.. si unul propus (spiderman) dar ca sa fiu foarte sincera ..... shhh .... n-am nicio chemare catre ei acum :))))))). Asa ca probabil la urmatoarea tura, de paste, le voi face ceva iepurasi :)))))).
Hmmm cred ca as putea sa fac iepurasi supereori.. :))))

Pupici

Diana spunea... [Raspunde]

Volverine e chiar dragalas! deloc... fioros. Poate ca-i mai bine ca nu-si scoate ghearele! 😊 cand il apuca "furiile", vai-vai. 😊
Imi plac pozele cu Rukkusu si Risu - Risu pare ca ii dragaleste.

Nu degeaba l-am lasat "la urma" pe micul cu parul cret! ❤ 😘 💕 💖 Mi-e tare drag de el! Un ghemulet alb-lucios, cu somn sanatos. Sa fie sanatos! 💞 Pupici pentru boticut! 😘 ❤
Pupici si pentru tine, draga Rux! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana sa fie sa fie. Dragul de el.. mi-a aplicta zilele astea doi pupici!!! Iti dai seama, ceva special. Rar, dar si cand il apuca genul acesta de exprimari tandre, iti vine sa il dragalesti non stop. :D

Ma bucur ca iti place de Volverine. Azi noapte a dormit alaturi de baieti, deci bine ca i-am asigurat gherutele :)))))))).

Pupici cu drag :D

Trimiteți un comentariu