sâmbătă, 6 ianuarie 2024

Colectia noastra de bijuterii -2020-

Era cat pe ce sa sar cu totul peste 2020. Cat pe ce... pentru ca atunci cand aranjam articolul cu anul 2019, am descoperit un articol ratacit care era din 2020 - asa ca ia Ruxandra si verifica tot ce ai publicat pentru 2020 (si ulterior si 2021) - noroc ca nu erau foarte multe (putin peste 70).

Rezultatul este ca avem un numar impresionant de doua articole ce se incadreaza la colectia aceasta. Si atunci, am zis ca poate e cazul sa ma ocup de ordinarea lor... ca nu voi avea parte de acelasi lux (ma refer la timpul necesar) pentru anul trecut (adica 2023).

Exista si un motiv  pentru care acesti doi ani sunt mai ametiti asa... unul cel putin este problema intampinata atunci cu laptopul si faptul ca pana si la Calendarele Advent am avut in acea perioada ceva intarzieri (la unul chiar o intarziere totala, de l-am publicat un an mai tarziu alaturi de cel in curs, daca va amintiti .... ).

 
 
Acestea sunt ARTICOLELE noastre din 2020, grupate in colectii:
  • COLIER/PANDANTIV colectia 2020:
 
 💋
 

4 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Colierul este foarte interesant! Imi place cum arata! Bradutul este la fel ca cei din 2021, dar ai folosit alt tip de ata?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă imi plac enrom colierele de gen! va trebui sa mai fac - :D ca a trecut ceva vreme.
Sa stii ca nu e la fel. acesta e sub forma de clopotel. Cei din 2021 sunt intregi (au si partea de jos inchisa, sunt amigurumi, cum ar veni. :)
La acesta am folosit un alt fir. Dar imi scapa acum denumirea (oricum atunci cand lucrezi in cerc si cu croseta capata o oarecare rigiditate)
Pupici!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Firul acesta pufos mi se pare perfect pentru brăduți! Și colierul tot la un brăduț mă duce cu gândul, fiind atât de pufos și de verde. Și are și globulețe 😀.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da da .. daca nu ma insala memoria, asta fusese si ideea mea atunci. :D
Am si alte culori de fir.. dar ma intreb daca am ceva mai deschis :))) in afara de violet. Un roz ar fi fost bun acum...
hhahaha
Pupici cu drag!

Trimiteți un comentariu