vineri, 5 ianuarie 2024

Colectia noastra de bijuterii -2019-

In mod normal aici s-ar fi blocat putin episodul de reorganizare... pentru ca aici e zona cu restante :) - pe care mi-am propus sa le recuperez anul acesta.
2019 a fost un an plin si frumos care s-a terminat putin haotic, desi totul fusese planuit minutios si aveam si materialele gata. Nu e vorba ca a fost vina cuiva, doar alegeri nu tocmai bune, conditionate de lucruri care s-au intamplat. 
A fost anul in care, la final, s-au intamplat si niste schimbari pe youtube. Total incorecte fata de cei ca mine, care incarcau filmulete suport pentru articolele de pe blog, fara a urma castiguri materiale si fara a fi interesate de seo si alte date. Si chestia aia mi-a pus cumva capac, pe langa toate celelalte care mi-au incurcat planurile ... 
Dar din punct de vedere creativ, a fost un an fabulos! Am participat in primavara la o provocare foarte interesanta fotografica, creativa (handmade) si chiar cu povesti/poezii.. Super interesant si asta practic m-a incurajat sa aduc papusile pe scena Provocarilor Verzi, ca mesageri (pentru ca mi-ar fi placut, dar imi lipsea, cum s-ar spune, imboldul).
Categoriile le am, articolele la fel (mai putin cele restante pe care le voi completa ulterior, dar nu vor afecta cu nimic organizarea. Ideea micului colaj de mai jos este sa ilustreze categoriile, nu prezinta toate creatiile - pe acestea le puteti vedea oricum pe pagina dedicata.
 
Nu stiu cand voi ma avea asa un elan de a organiza cu imagini articolele pe pagini, dar macar 2 ani am reusit sa ii fac (si as putea plusa cu 2020 unde am gasit un articol - dar nu am acum timpul si energia sa verific daca e chiar singurul). Insa... macar am miscat ceva - sa vedem, poate voi ataca o alta categorie de pe blog... pana atunci insa...
 
Acestea sunt ARTICOLELE noastre din 2019, grupate in colectii:
 
- Inele:
 💋
 

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ai scris la un moment dat, intr-o postare, ca vrei sa prezinti colectiile tale. M-am gandit atunci ca te referi la colectii gen... "colectie de timbre". 😊 Acum vad ca e vorba despre "colectii de moda". Frumoase piese ai in colectie!
Pupici cu drag! 💗

J. S. Vila spunea... [Raspunde]

Really is a good reorganizacion of the work. Is good to see this article and have a line for to see It like this. Have a great New Year 2024 full of Joy and happiness.

Suzana spunea... [Raspunde]

Multumesc pentru colectie. O sa mai trec sa vad mai
multe detalii.
Pupici si weekend linistit! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ah ... ah nu, chiar am colectii cu diverse (inclusiv una de timbre facuta de ai mei cand eram noi mai mici :D). Doar ca atunci cand am inceput eu sa organizez paginile pe ani, pentru ca se adunau multe articole si nu mai stiam nici eu ce si cum, am apucat sa scriu colectia la bijuterii si asa a ramas :)))).
Ma bucur ca ti-au placut. Stii ca primele articole publicate pe blog au fost cu margelit ? :)
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@J. S. Vila thank you! Sometimes it is a must to orgnanize my articles, in order to find them easier.
I also wish yoy a great year. may 2024 bring you joy, health and happiness :D!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana cu drag! eu mi-am reamintit momente tare placute. - am reusit sa fac prezentare photo si la cele mai vechi si am adaugat asa orientativ pe pagina cu bijuterii. Cu ocazia asta am revazut cateva proiecte tare dragi :).
Pupici!!

Trimiteți un comentariu