luni, 22 ianuarie 2024

Semn de carte pentru jurnalul Provocari Verzi (3/4)



Proiectul semn de carte (cum ar veni al teilea pentru Mesager in Misiune: O noua aventura - capitolul 01 ”Jurnal de bord”) a fost lucrat intr-o mica pauza. Facusem coperta pentru jurnal si imi ramasese o fasie (usor rupta). Am zarit si o fasie taiata dintr-un spate de bloc de desen (cred) si am facut un semn de carte foarte simplu. La un capat hartia este putin mai lunga si l-am lasat deoparte in ideea ca poate il mai complic putin :)))).

Dar s-a incapatanat sa ramana asa. O poza din timpul lucrului, recuperata de pe telefon:


Si sedinta foto realizata acum, pentru ca se pare ca asa va ramane semnul :))). Simplu - cred ca hartia spune suficienta poveste (ma gandeam ca poate  voi adauga o panglica de satin - dar nu s-a ivit nicio candidata - stiu ca aveam unele salvate undeva, puse bine, dar inca nu am reusit sa fac cine stie ce mari  progrese dupa intamplarea de anul trecut, asa ca actionez doar cu ce e la indemana, sau la care se poate ajunge in timp util). Hartia aceasta de impachetat mi-a placut tare mult si parca cerea sa o folosesc in aceste proiecte.


Chiar si asa, mi se pare ca se asorteaza perfect cu Jurnalul (coperta). Risu a adus si semnul de carte carliontat. A zis ca la va face cunostinta sa isi tina de urat ..... dupa care a spus ca e posibil sa am nevoie chiar de doua semne la cum functionez in ultima vreme :)))).



Si .... da... Dar despre, saptamana viitoare, luni, la intalnirea cu proiecte pentru Provocari Verzi. :)))))) 

14 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Am ratat pe undeva postarea despre minujurnaul lui Rază de soare. Acum l-am văzut langă jurnalul de bord si semnul asortat. ARată foarte bine împreună. Din bucățica ruptă de hârtie de împachetat faci un mic semn de carte și pentru jurnalul mic.

CARMEN spunea... [Raspunde]

da, dragut setul tau de coperta si semn de carte!
Ieri am avut o carte cu mine in tren, sa nu ma plictisesc o ora pâna la Ulm si... chiar m-am gândit, nu ar fi stricat sa am o coperta. Nu am avut timp, ca trebuia sa plec la gara, insa... problema cu copertile este ca nu se potrivesc la mai multe. Cartile nu au marime standard... Iar cât priveste semnul de carte... am avut unul primit cadou la o librarie, din carton imprimat. Am observat ca daca depaseste mult marimea cartii, nu este practic. M-am agatat mereu de el in poseta... Mi-am permis insa sa il îndoi la marimea potrivita si nu am mai avut probleme ☺
Un start bun in noua saptamâna, Rux draga ☺❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko nu ai ratat. E programata pentru lunea viitoare :)). E gata am urca poza (voi face poza zilei luni si o adaug si gata). :)))
Am incercat sa pastrez luni-marti pentru PV si TC. De-aia... sa vad cat ma tine.
Bucatica rupta e deja semnul de carte de la jurnalul mare :D Din fericire nu se vede unde a fost rupta hartia -am reusit sa o lipesc sa nu se vada. Dar da, pot cauta prin ce a mai ramas din hartia de impachetat si o bucatica pentru un mini semn de carte.
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Eu am multe semne de carte mici, fie facute de mine si imprimate - am mai trimis ca premii:).
Fie pastrez de la etichetele de la imbracaminte cardurile dragute - am prin carti imagini cu super eroi (marvel) sau disney :))) de pe hainutele luate pentru baieti, sau pentru mine.... ca eu intru la cateorgia 9-10, 11/12, 13/14 uneeori 7/8 in functie de producator sau obiect vestimentar. hahah)
Pupici cu drag!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Este numai bun semnul de carte așa cum este, relativ simplu. Este "bucățică ruptă" din jurnal, sacul și petecul. Foarte bine că a venit și cârlionțatul să îi țină de urât, uneori chiar este nevoie de doua semne de carte.

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi place hartia ta de ambalaj cu de toate. Si un semn de carte din ea este minunat.
Pupici, draga Rux! Tocmai am avut o pana de curent...
❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Este drăguț semnul de carte și se asortează cu coperta Jurnalului! Pupici, Rux.

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!
Very nice DIY bookmark project! The dolls are adorable!
xoxo

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso sa stii ca fix la asta ma gandeam dupa ce l-am lipit.. tot cautam sa ii mai pun si lui o bucla ceva.. dar cumva am reusit sa lipesc hartia ca sa nu se vada unde fusese rupta... si nu prea mai avea sens sa ii pun bandaje sau adaosuri.. hmmm.
Culmea e ca daca nu m-am sucit si invartit o gramada... pentru a avea la final un semn extrem de simplu :))))

Si da - uneori chiar prind bine.. in caz ca nu ai cu ce nota ceva sau poate citesc doa persoane cartea, de ce nu.
:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana de la Danuta am hartia de ambalaj :D. Si e hiar frumoasa. Verdele este superb. iar desnele sunt realizate cu alb... casute, brazi. o mica feerie de iarna. in ton cu sarbatorile.
Si la noi au fost recent cateva .. adica s-a oprit curentul de vreo 3 ori intr-o noapte.. si a durat suficient pana cand se repornea...

Chiar faceam haz de necaz intr-o noapte ma tine treaza aia, in alta altceva.. si tot asa :)))

Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă chiar asa - iti multumesc pentru ca ai ales asa o hartie faina de impachetat :D.Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro thank you! I really enjoy aking small diy projects.
I am glad you like the dolls :)
Hugs!

Rajani Rehana spunea... [Raspunde]

Beautiful blog

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rajani Rehana thank you! :)

Trimiteți un comentariu