luni, 29 ianuarie 2024

Mini Jurnal de Mesager in Misiune (4/4).


Buna!

Pentru ca este luni, voi povesti despre cel de-al patrulea si ultimul proiect de la Mesager in Misiune: O noua aventura - capitolul 01 ”Jurnal de bord”: un mini jurnal, cu coperta detasabila :).

Posibil sa il fi zarit (sau nu) in articolul de lunea trecuta - Semn de carte pentru jurnalul Provocari Verzi (3/4)! Era si el langa jurnal si semnul de carte. cand am facut pozele tot cochetam eu cu o idee si am uitat de el... si asa a aparut in poze:

Dar sa ne intoarcem la subiectul de azi - minijurnalul. Pe acesta l-am realizat din bucatele de hartie recuperate din marginile decupate atunci cand am realizat jurnalul ( Jurnal de Provocari Verzi (1/4)). Unele sunt liniate - altele nu:


Dintr-o eticheta de la nu stiu ce :)) pe care o pastrasem pentru ca imi placea calitatea hartiei, am taiat doua bucatele pentru a face coperta jurnalului - coperta lipita de el. Am imbracat-o in hartie de impachetat alba (tot asa, mici bucati pastrate de pe la alte proiecte).


Am format patru sectiuni pe care le-am capsat pe o latura si apoi lipit intercalat: una cu foaie velina, una cu linii). Am lipit cu banda dublu adeziva, dar si cu scoci. caietul format l-am prins apoi pe o coala alba si atasat de coperta alba. Dupa care... sa ii facem si lui o coperta din hartie de impachetat, asortata!


Ce nu am mai pozat atunci a fost cum l-am mult zis „decorat” :)) la interior. Am recuperat o mica imagine printata de pe acele fasii decupate la inceput - pe ea e un simbol medical, daca ne uitam f atent, dar seamana destul de bine si cu.. pamantul. unul, verde :).

Raza de Soare mi-a atras atentia asa ca am facut poza pentru galeria de creatii:



Acum avem jurnale... urmeaza o noua misiune combinata cu o editie de felicitari calatoare, in februarie.. apoi in primavara ne intram in ritm cu Salvam papusi sezonul 3! Dar pana atunci, ne mai bucuram de o luna de iarna cu fulgi stralucitori si decoruri dragalase :))).


Ah da si hainute grosute... :)))

ja ne!


12 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Mă bucur să vad și cum a fost creat acest minijurnal. Am văzut deja că e asortat și cu jurnalul de bord și cu semnul de carte.
Semnul medical seamănă cu cel specific farmaciilor, cu șarpele incolăcit după un pahar. Vad bine sau l-ai pus „cu susul în jos”? Că parcă lângă șarpe se văd simbolurile grecești alfa și omega, tot așa răsturnate.

CARMEN spunea... [Raspunde]

Hahaha, ce draguuut! O agenda, un jurnal delicat si perfect pentru Raza de Soare!
Un start bun in noua saptamana, draga Rux 💕🤗

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte simpatic mini-jurnalul! Nu aș avea răbdare să fac un mini-jurnal! Și da, l-am zărit în articolul trecut! hihi.
Te pup, Rux

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!!
I love things in mini size, so I found this diary a treat and all the details you put into it, it takes a lot of patience and dedication to do this kind of work! I really liked it!

Suzana spunea... [Raspunde]

Doamne Rux, ce rabdare ai cu miniaturile astea. Ma cam
depasesc ideile. Si eu am rabdare, insa totusi pe obiecte mai marisoare. Arata tare fain. Cred ca fetele sunt multumite foarte!
Pupici! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :) - da, sunt asortate si mi-a placut enorm cum s-a nimerit bucatica de hartie pentru coperta - cu acea casuta.

Da si medicii au sarpele :))) sssss :))))
Exact asa l-am pus - pe mine ma interesa in ideea ca seamana cu Pamantul - ma gandeam doar la simbolulul purtat pe tricouri de Planetari :))).
Sunt rasturnate... :) Cine stie, poate asa revin si ele la vremuri mai bune, la vine mintea la cap :D.

Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN iti multumesc mult! Gata - se incheie ianuarie si incepe ultima luna de iarna, cand ne pregatim de priiiimavara :D. Anotimpul meu .

Ma bucur ca iti place. Mie imi place mult cum se vede coperta. Parca e o carticica mica mica :D
pupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ah... cred ca ai avea - tu crosetezi cu fire foarte subtiri (stau si ma intreb cum am avut eu rabdare sa crosetez cu niste fire aproape cat ata... haha) sigur ai face un mini jurnal in doi timpi si o miscare.
Initial voiam sa fac ambele jurnale cusute, dupa un model japonez pe care l-am mai folosit mai demult (ar fi trebuit insa sa caut sa vad cum se facea .. sa cos.. un pic mai mult de lucru si timpul nu mi-a permis - dar ma bucur ca am reusit si atat :*).

Pup cu drag :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro thank you. I am really happy that you liked it. Miniature things are so cute.
Hugs!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ele ca ele, dar eu ma tot uit la coperta - imi place mult cum se vede casuta pe ea :)).
Acum mai ramane s scriu in jurnale. Dar nu stiu daca voi completa in fiecare luna.. sau cum voi proceda.. vom vedea ...

Iti multumesc mult si ma bucur ca iti place.
Puuup!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Recunosc că eu nu am zărit jurnalul in articolul de lunea trecută, poate și pentru că este aceași hârtie și s-a "topit" pe fundalul celui mare. Ai potrivit perfect căsuța pe copertă și ai asamblat atât de frumos paginile!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso initial voiam sa il atasez cu ajutorul semnului mare de coperta... :)))

Da, este aceeasi hartie folosita. Si mie imi place tare mult cum s-a nimenrit bucatica si ca am reusit sa potrivesc asa. :

Pup cu drag!

Trimiteți un comentariu