sâmbătă, 6 ianuarie 2024

Colectia noastra de bijuterii -2022-

Cum am actualizat ”pagina mama” (Copilarim: 💎Bijuterii💎) - adaugand foto orientativ la anii de care m-am ocupat deja, am vazut ca in 2022, am de aranjat doar ... o singura categorie. Asa ca am zis... de ce nu? In fond. ar trebui sa mearga destul de repede - fiind vorba de un singur articol, nu de mai multe - asa ca, m-am apucat sa aranjez pozele reprezentative pentru articole. 
O adevarata bucurie, pentru ca am reluat aventura calendarului advent si a micutelor decoratiuni create atunci - anul acesta nu le-am scos din cutia lor..(nu ca in 2023, decembrie, as fi facut-o) dinmotiv de timp, dar si de spatiu inca nereorganizar. Dar, avand in vedere faptul ca bradul anului 2022 a stat destul de mult timp impodobit... sa zicem ca meretau si ele un strop de odihna, in siguranta.

Mai bine sa le revedem:

 
 
Acestea sunt ARTICOLELE noastre din 2022 grupate in colectii:
  • DECORATIUNIUNI colectia 2022:
 💋
 

6 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce colectie frumoasa de bijuterii aveti! Și ce frumos le-ai organizat! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă si toate sunt de fapt decoratiuni de brad (dar ar putea fi purtate (cel putin unele fara probleme) ca bijuterii.. sunt micute :)
Sunt din Calendarul Advent de anul trecut :)
Pupici cu drag

CARMEN spunea... [Raspunde]

adevarate bijuterii! Foarte frumos te-ai organizat!
Te pup 😘 💞 🤗

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Într-adevăr mici bijuterii ai creat, aproape toate merg purtate într-un fel sau altul. Mă bucur să le revăd.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN cand faceam articolul am realizat ce pe repede inainte a fost totul. Mi-am reamintit bucuria pe care o simtisem cand am reusit sa fac un anumit ornament, sau altul. Uneori ced ca e chiar bine sa mai fac si asa ceva - e incredibil cat de multe proiecte aproape ca uitasem, mai ales din cele daruite mai demult... :O
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso sper ca in decemebrie sa reusesc sa impodobesc si cu ele un bradut mai micut :D Nu le-am scos pentru ca si bradul e unul mai stufos (si se usuca mai repee :O - desi ii las geamul deschis iua si are apa.. :( dar poate si calitatea aerului.. in fine).
ma bucur mult ca ti-a facut placere sa le revezi.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu