joi, 11 ianuarie 2024

Carusel (Reflexii in Oglinda 46)

In decembrie am facut un mic carusel cu „pufuleti” pe post de caluti. Mi-am dorit mult un carusel.. si mi l-am facut cadou de Craciun. Erau doua versiuni.. una colorata si una cu alb si auriu. Eu o voiam mai mult pe a doua, lui Mami ii placea prima.. dar, ce sa vezi.. oricum aveau doar una pe stoc, pe cea colorata. 

O mica pauza sa introduc in scena cateva reflexii surprinse de gasca vesela pe viitorul nou panou foto (pentru ca momentan e doar improvizat, dar caut un carton sa prind coala - chiar oare cum as putea sa o indrept ... sa o calc pe spate? hmmm):



Nu stiu cat de bine se observa, dar fulgii sunt holografici. e superba coala aceasta de impachetat. Cred ca Mami a primit intr-un an ceva impachetat in ea si cum am vazut-o am si confiscat-o. Mi-ar placea sa am un sul intreg modelul acesta :)))) - sa imi fac un panou pentru mine.. haha.

Nicole (Steel) este o papusa Shadow High (adica varianta in tonuri de gri a papusilor Rainbow High) si este noua membra a gastii vesele :). Am scos-o din cutie (care a venit avarianta) in ideea sa fac din cutia ei globul disco... pana la urma nu am mai facut acel proiect si cum Nicole a ramas afara, s-a alaturat din ianuarie, celorlalte papusi in aventura.



Din pozele de prezentare de pe site (e-jumbo) am crezut ca este din lemn caruselul (cine nu citeste cu atentie descrierea.. haha) - este din plastic, de fapt. Este usor si dragut. Calutii se tot invart pe batul lor.. nu stiu daca sa ii fixez sau nu.. deocamdata i-am lasat asa. A venit impachetat doar in folie cu bule si surpriza a fost... melodia:


Voi incerca sa va povestesc cate ceva despre filmul animat din a carui coloana sonora face parte fragmentul.. macar asa pe scurt. Dar pana atunci (nu stiu daca va fi luna aceasta sau prin februarie) sper sa va placa si voua! 


📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

da, neaparat sa ne povesteti, pentru ca eu nu am recunoscut melodia. Abia astept sa ne zici, sunt foarte curioasa.
E tare dragalas caruselul tau. Sa iti ofere bucurie, de cate ori se invârte!
Da coala indigo cu stelute argintii este minunata! Un fundal perfect pentru scenetele pe care le creezi.
Numai bine, Rux draga!❤️ 😘

Diana spunea... [Raspunde]

Hartia, cu fulgii ei holografici, chiar ca e foarte frumoasa!
Fetele s-au adunat in parcul de distractii si sunt incantate de carusel si melodie (imi place cum suna, si-mi place cum arata caruselul) 😊
Foarte fain e realizata filmarea!
Pupici cu drag! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Voi cauta piesa! :D Mi-am notat pe agenda :D.

Ma bucur ca iti place. Il tin la Buni in camera :). Iti multuesc mult :*

O sa mai invit coala in cadru.. macar cat mai e oficial iarna (pana in martie) sa profit :)))

Pupici cu drag (si multumesc!)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dianada, chiar daca e un pic sifonata de la indoituri / impaturire.

Si mie - a fost asa o supriza din toate punctele de vedere. Mai ca imi vine sa ma teleportez catodata acolo :))))
Ma bucur ca iti place si ai reusit sa vezi filmuletul :D. Am vrut sa vedeti si voi exact cum este.
Pupici cu drag!

Suzana spunea... [Raspunde]

Creste trupa fetelor! Imi place caruselul. Nu prea am vazut jucarii de felul acesta!
Pupici si spor la jucat, draga Rux! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana :D
Si mie imi place - e o decoratiune muzicala. :) Mai am in stilul acesta (se invarteste tiand baza fixa) un clopotel primit de Mami de la colega ei acum un an).
Mi-ar placea sa am mecanisme... :))).
Iti multumesc. Chiar nu prea m-am jucat.. si mi-ar prinde bine. Mai mult pe fuga.. la poze :)). dar e bine si asa.
Pupici!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Domnisoara mea cea mică are versiunea pe alb/auriu a acestui carusel. Anul aceste l-a avut în camera ei, dar a zis că anul viitor mi-l donează ca punct central în targul meu de Crăciun. Mi-am cumpărat niște machete de buticuri ce se găsesc de regulă pe la astfel de targuri.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko are aceeasi piesa nu?
Mi se pare magic causelul. Iar melodia... neaparat in februarie sa scriu doua vorbe. Mi-am ntat pe agenda. Luna asta am facut deja o oarecare organizare - am descoerit multe foldere ce se cer totusi la vedere si e pacat sa nu profit acum ca sunt ori in sezon, ori in imediata apropiere :))).
vai cred ca va arata minunat - sunt foarte curioasa cum vei aranja. Eu am vrut sa imi iau niste figurine care aveau un felinar.. dar nu cred ca lumineaza felinarul si eu pentru aia il voiam.. pentru lumina :D
Pupici

MNiko spunea... [Raspunde]

Sincer, sincer nu știu, dar cred ca da. Nu mai pot verifica, dar nici eu nu am recunoscut melodia.
Cred ca știu felinarele de care vorbești. Nu luminează. Eu le-am luat pentru figurine. Le-am avut în omul de zăpadă din globuri de sticla.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ah... da cred ca acelea sunt... din omul de sticla. Puteau si ei sa le faca sa lumineze :))) Voiam unul sa pun in globul cu baietelul colindator :))).

Am mai vazut pe e jumbo un glob cu lichid si carusel.. dar e cam scump si habar nu am cum este (daca merita). Acela mi-a placut si mai e unul cu niste cerbi sau reni argintii. Pacat ca nu au folmulet sa vad cum sunt si ce piesa au...

Pup

Trimiteți un comentariu