marți, 2 ianuarie 2024

Bunatati - 2021 -


2021 a fost un an mai mult de offline, nu neaparat din dorinta mea.. am ramas fara laptop. Chiar si asa, pentru un timp, am tot facut poze si am incercat sa imi adun si material pentru articole.

De gatitt, am gatit si pregatit tot felul de preparate zilnic (cine nu gateste, nu mananca - asta e lozinca de ceva vreme - desi in ultimii doi ani am cam pus-o pe Mami la treaba, vrea nu vrea, pana cand voi reusi eu sa imi reincarc bateriile suficient de mult, incat sa pot functiona din nou, in parametrii normali).

In afara de pizza, pancakes, branza de casa, sau „bete” (un fel de saleuri), am pregatit si cateva tratatii delicioase: tortul casei, am reinventat cozonacul ( si chiar a fost un succes ) si am facut pana si o placinta cu mac, care ar fi fost chiar foarte buna, daca si macul ar fi fost.... cum trebuie. :)))) Dar na.. cu ingredientele e cum e.

Articole:

-  19

Si uite-asa am spart gheata si incep (sper eu ca va fi spornic la acest capitol anul) sa fac putina ordine pe paginile principale, grupand iar articolele in functie de ani, cu poze, ca sa le putem gasi mai usor :) ).


Pentru mai multe articole in tema, retete si fotografii, vizitati pagina 🍏Bunatati🍏 din meniul principal al blogului :).

2 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Pozele alea... mai ales tortul arată minunat!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso si eu am zabovit putin asupra lui.... :))) Putin mai mult.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu