duminică, 21 noiembrie 2021

19

 


Dodo... Azi, 19 ani. Ne e dor de tine. Mie imi e foarte dor de tine. Nu am putut sa nu fac cumva, sa intru in casuta la noi si sa iti las un gand.

Mama Rux 

4 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Eu tot îl urez pentru că știut că el nu a plecat nicăieri..e tot pe-acolo pe undeva, aproape, vă privește de sus. La mulți ani, Dodo ! 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof Multumim mult :)!!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, ce mai faci? Astfel de ganduri nu dispar niciodata, insa speram sa-ti vad si celalalt prieten, macar asa un picut...
Nu stiu cum arata raiul prietenilor nostru pufosi, insa nu am vreun dubiu ca exista...
Sper ca esti bine si ai mult spor la tot ceea ce faci! Pupici!
❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana supravietuiesc. :)
Kouki e bine, ma incarca mereu pozitiv si eu il dragalesc cu fiecare ocazie.. haha. Nu mai promit nimic - intru in depresie deja de cum mi s-au inecat corabiile la capotolulpromisiuni neonorate in ultimii 2 ani.. deja. Dar exista sanse mari sa putem Impodobi si anul acesta bradul virtual si sa ne bucuram impreuna de Calendarul Avent. Este, de fapt, cea mai mare dorinta a mea legata de acest colt atat de important al vietii mele, de care am fost tinuta departe in ultima vreme si care mi-a lipsit foarte mult. Efectiv latura mea creativa a fost imabusita aproape complet (ce s-amai manifestat prin bucatarie ca, se cheama cred, tot creativitate sa reusesti sa feci ceva de mancare din asa putine ingrediente .. haha).

Si eu cred si sper ca exista. Uneori primesc mici semne... desi e posibil sa primesc mai multe si, din cauza oboselii si stresului sa nu le mai observ. Ceea ce ar fi foarte trist.

Mi-e dor sa ne citim. Foarte dor.
Pupici :*

Trimiteți un comentariu