joi, 25 ianuarie 2024

Ingerasa lui Rha (amigurumi). (Reflexii in Oglinda 48)


Ieri am fost in 24 si am ales sa pun poze cu Bradul.. iar azi, pe 25 - va povestesc despre ingerasa amigurumi pe care am lucrat-o pentru Ralu. I-am trimis-o anul trecut si de Craciun, a stat frumusel in Bradul lor. Nici sa fi vrut si nu se nimerea asa bine 😅.

Cand ma uitam eu pe poze si le sortam... mi-am amintit ca am facut cu un ingeras cateva poze cu straluciri, special pentru rubrica RIO. Dar .. care era? Oare scrisesem deja si am uitat... Verificand folderele am descoperit ca ramasese o Ingerasa despre care nu povestisem!


Dupa ce m-a luat prin surprindere cand a zis ca vrea si ea set de deoratiuni dulci  de pus in brad, cand am intrebat-o daca vrea si ea ingeras si cum si-ar dori sa aiba ochii si parul, Ralu mi-a raspuns prompt ca vrea ochi caprui si par saten (ca sa semene cu ea , haha). Am fost mai mult decat fericita ( deobicei ma refuza.. 😅) asa ca m-am pus pe treaba cat de repede am putut. A fost a treia ingerasa lucrata de mine si am terminat la fix ca sa putem trimite pachetul catre ea.


Nici nu am terminat bine, ca a trebuit sa isi ia rapid la revedere de la Rukkusu si Risu! Si am surprins-o si din fata si din spate si dintr-o part, cu aripioarele in vant.


In cele din urma s-a asezat frumos pentru o poza ! Dupa care mi-a spus ca i-a venit o idee draguta si sa o aduc si pe Ingerasa lui Buni!


In timp ce eu plecasem sa ii indeplinesc dorinta... se tot plimba prin cadru, uitandu-se la ghirlanda cu puzzle de ingerasi... si masurand spatiul pufos de „omat” improvizat:



De cum a venit si Ingerasa lui Buni.... Minune! reflexii aurii au inceput sa le inconjoare intr-un joc magic. Ce idee draguta!! Va trebui sa imparti bucuria si magia la RIO, cu prietenele tale. Asa mi-a zis... asa fac:




Poza de mai jos, numai straluciri, am primit-o de la Ralu. iar ingerasa noastra, se afla spre varf, in dreptul inimii de lemn, de la geam. Straluceste tare, dar ii puteti repera ... pantofiorii :)).  langa ea mai sunt si alte decoratiuni facute de mine .. dar abia se vad de atata magie stralucitoare :))).

Azi.. nu am avut cum sa fac poza zilei alaturi de ea (inca nu a perfectionat teleportarea, dar a zis ca lucreaza la ea - cine stie ce va putea face pe viitor :O). Asa ca am convocat alti doi ingerasi - pe cel din hartie il stiti din decembrie trecut (Îngerași). Celalalt ingeras... este una dintre marturiile lucrate pentru nunta lui Rha (cred ca este al lui Buni, ca a fost la indemana. Deobicei il puneam pe  ingerasul pentru Taia, dar am avut blocat dulapul in care era :)))).

Si straluciri... de la Nicole - ca tot scrie Sparkle pe ea).

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

12 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Superbi îngerașii tăi! Sunt foarte frumoase fetițele individualizate prin culoarea parului. Știi ceva? Îți lipsesc din colecție o roșcată și o bruneta 😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce brad strășucitor a avut Ralu. Ingerica ei este la fel de frumoasă ca toate pe care le-ai făcut. Iar Nicole, chiar că este Sparkle!
O seară frumoasă!

Suzana spunea... [Raspunde]

Frumoasa ingerasa lui Rha! Felicitari pentru noua creatie,
draga Rux! Superb bradutul luminat!
Pupici! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Imi plac mult ingerasii! Ce carlionti au! Si ce dragute aripioare!
Cel saten este dragalas dar cel blond este adorabil 😍🤗😇👼🏻🪽
Un minunat sfârsit de ianuar iti doresc 🤗😘🐾

CARMEN spunea... [Raspunde]

Imi plac mult ingerasii! Ce carlionti au! Si ce dragute aripioare!
Cel saten este dragalas dar cel blond este adorabil 😍🤗😇👼🏻🪽
Un minunat sfârsit de ianuar iti doresc 🤗😘🐾

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso hmm. de fapt a lui /mami are parul rosu... dar un rosu spre portocaliu ar merge (offf ca imi trebuie fire. hahaha).
Da... bruneta chiar nu am facut! (si am pe lista una cu par alb :D)
Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da... eu anul acesta am fost la poulu opus.. nu am mai pus instalatia - nici nu aveam cum. Doar una micuta jos, dar numai bine... nu am icarcat si bateriile :)))
Iti multumesc - da,chiar este :)
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iti multumesc - cred ca a fost penultima dintre Ingerase - mi-as dori sa o fac si pe cea cu par alb acum... sa vedem daca reusesc:)
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN si mie imi plac - am mai facut de-a lungul timpului tot felul de ingerasi: unii mici de tot cu picioruse simmanute, altii doar cu rochitegen clopotel... :). Cel blond este al lui Buni si e prototipul iar cel saten al lui Ralu. Mami are roscat :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da... e pe sfarsite ianuarie :O. Nu imi vine sa cred. Prea repede... poate si pentru ca am atatea de facut si nu stiu cum anume sa fac sa pot aranja totul ca sa ma ocup linistita doar de partea creativa .. :)))
Pupici!!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Cred ca am mai spus ca-mi plac tare mult ingerasele facute de tine! Imaginea cu bradul este magică! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur mult si iti multumesc :*
Chiar magica - va trebui in decembrie sa ma mobilizez si sa pun si eu luminitele in brad. :)

Pupici!

Trimiteți un comentariu