marți, 2 ianuarie 2024

Colectia noastra de bijuterii -2018-

Iata ca a venit si momentul in care sterg praful de pe „colectiile de bijuterii”. Este timpul sa le organizez, in sfarsit pe ani, cu fotografii. Cumva mi se pare putin greu - a trecut ceva timp de cand m-am ocupat de ultima colectie, cea de martisoare din 2018. Incerc sa pastrez pe cat posibil formatul vechi de grupare - acela pe categorii si cu cate o fotografie reprezentativa pe aceasta pagina, urmand ca pe pagina fiecarei categorii in parte sa gasiti imagini pentru fiecare articol mentionat.
2018 a fost.... de mult :))). Privind ceea ce am facut nu am putut sa nu zambesc, sa ma bucur si evident sa ma entuziasmez, facandu-mi mii de planuri creative nerealiste si imagiandu-mi cum voi reusi eu anul acesta sa fac si aia si aia.. si ailalta (hai macar un 3 in 1.. si martisor cusut.. ah  si vreau si niste ochelari simpatici pentru papusi... mda).
Desi articolele au fost organizate pe pagina din timp, cu pozele iar m-am distrat cateva ore bune, asta e. Dar.. a meritat. Si oricum, aici am scapat usor... :)

 


 
 
Acestea sunt ARTICOLELE publicate in 2018, grupate in colectii:
 
 💋
nota: cine se grabeste mai si greseste (de fapt ochelarii veneau la 2019 dar din motive de ... nu stiu exact ce, atunci prin 2019 mai mult ca sigur, ochelarii i-am salvat unde nu trebuia si apoi cand am facut retrospectivele nu am verificat... dar fiind ora 4 dimineata... e si asta o explicatie :)) - desi ma tot intrebam atunci cum e posibil sa nu fi mentionat si celelalte bijuterii create pentru papusi.. haha)

4 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce frumos le-ai organizat! Banderola e chiar drăguță și îmi place foarte mult!
Ochelarii păpușii sunt chiar interesanți, din ce și cum i-ai confecționat?
Pupici

MNiko spunea... [Raspunde]

Deci te-ai pus serios pe treabă cu organizarea. Succes pe mai departe. Mă duc să răscolesc prin bijuteriile tale acum.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă era si cazul.. m-am tot foit cu ce sa incep... :)))) Bine ele sunt organizate oarecum in liste pe paginile respective dar na.. se gasesc mai greu daca nu ai un mic ajutor vizual.
Ochelarii ... rama e din sarma colorata, lentilele din folie de plastic de la ceva punga parca si cu marker plus scoci :)) Foarte elaborat :))).
Ma bucur mult ca iti plac!
pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko eh.. incerc - ele sunt organizate dar nu am mai reusit eu sa fac postarile la timp si s-au adunat. Listele sunt. dar pana intru vereific poze etc... dureaza. Iti multumesc - chiar am nevoie. Trebuie sa le fac - la aproape 5000 de articole nici eu nu mai gasesc anumite lucruri :))))
Pupici cu drag :)

Trimiteți un comentariu