marți, 9 februarie 2021

MARTISOARE - Colectia 2018

 

Buna!

In timp ce meditez ce martisoare sa pregatesc pentru provocarile verzi din aceasta luna, m-am gandit sa sterg un pic praful pe blog si sa mai organizez putin prin categorii. Macar pe blog, daca in casa nu pot sa fac schimbarile organizatorice pe care mi le tot propun.

Iata asadar despre ce povesteam acum 3 ani. In primul rand, constat ca inca de atunci stateam bine la capitolul "timp pentru mine / creatie", insa nici atunci nu duceam lipsa de umor (hahah). Primul martisor este cusut pe etamina: o inimioara.
Pentru mine inimioara asta pe etamina are asa, o semnificatie aparte. A facut la un moment dat, pe cand se pregatea Dodo sa isi ia zborul, doua bratari cu inimioare din acestea. Una e la mine, cealalta la el.
Cel de-al doilea martisor este realizat din fetru si beneficiaza de un tutorial. Il facusem acum cativa ani pe cand exista Clubul Designerilor de Bijuterii. Imi lipsesc zilele alea in care ma puteam retrage in "atelier" si sa creez in voie. In ultimul timp abia reusesc sa mai misc in front.
In cele din urma, mi-am amintit de martisoarele din pluta. Cu inimioare pictate pe ele. Vai ce proiect dragut!!! :)

Acum, vom vedea ce voi face anul acesta. Sigur am asigurate 2 martisoare: unul pentru o papusica si celelalt pentru posesorul ei. Dar inca nu stiu sigur ce materiale si tehnici voi folosi si... care va fi tema exact. :P

Articole publicate in 2018:

- Inimioare cusute
- Trifoi cu patru foi – Martisor
- Flori si culori " Carti - cu flori si / sau culori. "  

 

 

 

0 comments :

Trimiteți un comentariu