miercuri, 3 februarie 2021

Miercurea fara cuvinte " Janay x 3 "

 

 

Episodul 259 de la Miercurea fara cuvinte. Joc de imagini, initiat  de Carmen si gazduit din 08.04.2020 pe blogul Zinei.

🌲🌲🌲🌲


Tema: Cele trei Janay de la Integrity Toys, din colectia mea.
📷  colaj - 30.09.2020
 
⛄⛄⛄⛄


-📷 mai multe episoade 📷-

 

8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Foarte frumoase (si ochioase!) 😊 papusile!
Noapte buna, Zi frumoasa iti doresc, cu drag! 😘 ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si mi s-au lugit urechile de cand le astept pe creata si pe blonda. Povestea e ca blonda este ultima luata, creata cu buze rosii prima, iar pe cea din dreapta jos probabil ca o stii, ca a mai aparut prin poze. E de generatie mai noua ca celelalte doua.
Imi place tare mult mulajul acesta. Este preferatul meu de la Integrity :D.

pup cu drag <3

ina02s spunea... [Raspunde]

Foarte frumoase! Fata alungita, ochi migdalați, buze, ruj.. cum sa nu-ți placă?? Aș fi vrut să ne arăți mai mult și din par, că tot ii spui Dianei că e creata. Mulțumesc! Sa vă bucurați mult împreună! 😘❤️

Zinaida Strinu spunea... [Raspunde]

”Frumoase” după standardele actuale. Și-au băgat botox în buze?! :))

Sper să nu te superi, Rux! Să ai o zi excelentă! ♥

Suzana spunea... [Raspunde]

Uau! Ce ochioase! Aceste variante de ochi nu am prea vazut.
Esti o inventiva, draga Rux!
Pupici si Happy Azi!😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s Din pacate o am doar pe cea din dreapta la mine, celelalte sunt inca la sora mea :). Dar cum ajung, le si pozez :D
Imbratisari cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zinaida Strinu mulajul este "vechi", de prin anii 2000 cand inca nu era la moda injectarea;). E doar exotica. Dar trebuie sa recunosc ca mi-au placut tare mult trasaturile ei, pentru o papusa :D.

Nuuu ma supar :* Hihi. Mie initial nu imi placeau papusile de la integrity tocmai pt ca parea sclifosite rau :))). Pana am vazut-o pe ea.Haha(pe cea din dreapta jos). Apoi am dat intamplator peste celalalte doua care sunt de prin 2002 sau 2003 si au altfel de corp.
Pupici cu drag <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana cele mai vechi nu stiu daca au si gene aplicate, dar cea din dreapta jos are. Este absolut minunata - are un mulaj asa de frumos.

Cred ca asta a fost cam printre primele mele colaje Am vrut sa vad daca chiar este acelasi mulaj si le-am pus pe toate trei la un loc (cele doua poze cu blonda si creata le am trimise de la sora mea, cand au ajuns la ea).

Pup cu drag :)

Trimiteți un comentariu