marți, 2 ianuarie 2024

Bunatati - 2023 -

 

2023 mai ca mi-a taiat avantul in a organiza articolele..... pe de o parte ma bucuram.. pe de alta parte, provind lungul sir ce se revarsa in fta mea, mai ca.. imi venea sa renunt. :)))). Vedeti voi, nu mi-am facut ciorne in care sa adaug pe parcurs ce publicam articolele si pozele ... Motiv pentru care, o  voi face acum (mi-ar fi mai greu sa fac colajul in paint la atatea articole ca la ultimii doi ani). 

De la placinta cu mar, la covigi pregatiti alaturi de micii N si H, la tortul (si in varianta crema), la mamaliga in smantana, sau cum prepar branza, inghetate, pizza si alte pregatiri (chiar, ar cam trebui sa desfac un borcan cu muraturi). mi-am reamintit de bunatatile anului trecut si am reusit pana la urma sa creez si mozaicul (am pastrat doar la cateva dintre articole pozele de „coperta” pentru ca fie era vorba de mai multe preparate, fie era un element care anunta .. „continutul”.

Articole:

 

Pentru mai multe articole in tema, retete si fotografii, vizitati pagina 🍏Bunatati🍏 din meniul principal al blogului :).

0 comments :

Trimiteți un comentariu