luni, 2 aprilie 2018

Felicitare de primavara I - Editia XV, Martisor 2017 -

Buna!!
Am intrat in linie dreapta.... la sfarsitul saptamanii sarbatorim Pastele. Afara a venit primavara - acum doua zile mi-am luat cateva crengute (vi le voi arata miercuri) si deja mugurasii se transforma in frunzulite. Ma intreb daca si floricelele se vor deschide... Poate de Paste 💟.
Inimioare.... ah! Eram sigura ca v-am povestit despre felicitarile inimoase de anul trecut! Dar, desigur, nu. Si cum am terminat de reparat pozele de pe blog, ramasesem cu impresia ca sunt si cu tematica de Paste - dar.. de unde, ca sunt cu martisoare inimoase :))).


Insa inimioarele se pot oferi oricand. Asa ca azi va arat felicitarea pe care am trimis-o din partea lui Rha. A fost realizata pentru Editia cu numarul 15, a Felicitarilor Calatoare, organizata anul trecut, pe Provocari Verzi.
Saptamana viitoare va povestesc s despre "sora felicitarii".
Am ales o stampila cu zanuca - am castigat mai demult mai multe stampile cu zane. Inimioara am brodat-o pe etamina rosie  si am lipit-o pe un suportel "decupat" de hartie, tot rosie.

Hmmm... mai am cateva capitole din Aventurile lui Sebi. Patru mai precis. Sper sa mai aveti rabdare putin si mai sper sa va fi placut. Va spun doar ca maine va calatori incognito... shhhh ;).

PS: Am sa dau vina pe primavara, dar am din mare zapaceala am programat total aiurea articolele. Asa ca sper sa ajunga totusi la voi (daca ne urmariti prin bloglovin' sau pe mail... 😅  ).

0 comments :

Trimiteți un comentariu