sâmbătă, 3 august 2019

Temele provocarilor verzi de august!

Buna!
Iata si ultimele trei probe reluate din sezonul septembrie 2018- august 2019 de la Provocari Verzi: Provocarile Verii - August 2019.  Cand am inceput sa propunem cate trei teme pe luna nu ma gandeam ca acest lucru ne va ajuta sa ne intram in ritm pentru a scrie o noua pagina din istoria proiectului.
Cele trei teme sunt:
  1.  Reciclarea hainelor afla povestea aceastei teme aici: Tema #7 "Reciclarea hainelor"
  2.  Capace si dopuri afla povestea aceastei teme aici: Tema #19 "Capace si dopuri"
  3.  Mascota  afla povestea aceastei teme aici: Tema #28 "Mascota"   
Si s-a intamplat in asa fel incat sa ne ajute sa ne pregatim pentru la toamna.
  • Prima tema propusa implica putina sortare de haine.. ce mai purtam, ce nu, ce dam//donam, ce transformam,  de reciclam etc. Si diferite materiale ne vor fi utile in toamna!
  • Cea de-a doua tema, aduce in prim plan o alta sursa de materie prima ce poate sa ne fie de folos in toamna :D. [ diverse nimicuri pot fi foarte utile pentru a crea de exemplu o diorama - ooops :D - promit sa va povestesc luna aceasta cat mai des despre proiectul din toamna la care sper sa participati si voi :P]
  • In cele din urma, a treia tema, ne introduce in atmosfera magica a jocului. Mascotele noastre, un catelus pe nume Mirakuru si un fluturas imi reamintesc de perioada frumoasa in care auu fost create, de Dodo drag care imi era alaturi.... Oare voi ce mascote veti realiza?

Luna aceasta este foarte aglomerata. Ma gandesc serios sa trimit premiile in septembrie la inceput ca sa le trimit pe toate odata. Intre timp au sosit si premiile pentru la toamna si abia astept sa le pregatesc :D!!

Pana atunci va invit sa va alaturati acestor provocari, sa puneti deoparte ceva  materiale pentru la toamna, si alte "nimicuri" care ne pot ajuta sa salvam papusi ! Sa schimbam perceptii, sa ne bucuram de joc, creatie si nu numai! :)

Ja ne! Pe curand!

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Chiar daca nu stiu daca voi participa in august, o mascota imi doresc sa o fac. O sa ma gandesc.
Spor la tot si multa inspiratie, draga Rux! Pupici si weekend placut! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumesc mult :*!!!
Chiar am nevoie - desghetam congelatorul si apoi mai am cate ceva de facut. Cu ocazia asta am verificat inca o data (daca mai era nevoie) si clar huruitul si zgomotul de font care efectiv ne innebuneste este din vecini. Pfff.

Tin pumnii si abia astept sa vad mascota <3!!!

pupici cu mult drag :*

Alex spunea... [Raspunde]

Numai idei interesante și amuzante descoperă omul aici, la tine, dragă Rux! Mult succes în tot ceea ce faci! :-)

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Heeei Salutare !!!
Am văzut temele pentru ultima lună de vară care mie mi-au plăcut mult, și sper să nu rămână doar la nivel de plăcere, sper să pot să pun mâna să creez ceva, pentru că materiale de lucru am din belșug pentru realizarea măcar a uneia dintre teme..
Am tras cu ochiul la mascota ta ;)
Am intrat să văd că nu stiam exact despre ce este vorba cu mascota, și am văzut cât de frumos ai putut face, cred, de la zero un cățeluș/mascota care să te reprezinte, Foarte Frumos !!!

Ps. Referitor la proiectul din toamnă, cred că pe face book, cu salvarea păpușile, îmi spui și mie cum se numește grupul tău, binenteles cand e gata, apoi nu știu in ce măsură voi putea participa, dar voi fi acolo, voi fi pe tribună ca un fan activ care susține acest proiect, iar când "mingea" mai ajunge în afara terenului, voi fi acolo pentru a o repune în "joc" <3

Multe Salutări și o Duminică cu Liniște și Pace !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof mascota a fost inspirata de Dodo si a fost facuta din sosete (lol).
Mi-e foarte drag.

Sper sa pot inaugura grupul de pe facebook cat de curand dar probabil ca provocarea se va intampla si pe site si pegrup vor avea loc discutii mai mult :)
Vom vedea :D.
Multumim mult, la fel :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex ma bucur mult!!! Si multumesc mult!! Imi doresc sa ne jucam creativ impreuna :)
Pupici cu drag!

Trimiteți un comentariu