duminică, 4 august 2019

TpT - Episodul 33 [ianuarie - februarie 2019]


Bine v-am regasit!!
A trecut asa mult timp de cand am filmat episodul 32 din Timp pentru Tine 😳. Astazi mi-am facut curaj - si am inaugurat un nou sistem de prindere artizanal, pentru ca cel vechi nu mai putea fi folosit.  Siiii, am facut retrospectiva articolelor publicat in ianuarie si februarie. Nu sunt foarte multe! :)
Am povestit putin si de ce m-am oprit asa brusc din realizarea acestor episoade si ce planuiam eu sa fac cand mi s-au stricat ... planurile, lol. A fost placut sa revad articolele, v-am adus sa vedeti si cateva albume si ... evident l-am avut invitat pe dragul nostru Kouki.
Inainte sa va invit sa urmariti filmarea, am si eu o urare de facut:
La multi ani micul nostru H!!!!!! 🎊 Happy 1 year 🍰 Sa fii sanatos si fericit! Te iubim 💖.

💙💗💚💛💜

Si asa, am ajuns la cel de-al treizeci si treilea episod din Timp pentru Tine:


Link-urile catre articolele din ianuarie, despre care am vorbit in filmulete:
Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou, apasand pe clopotel 🔔 ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁. Multumesc!!

💕



0 comments :

Trimiteți un comentariu