joi, 8 august 2019

TpT - Episodul 35 [ mai 2019 ]


Buna sa va fie inima!!!
M-am tot gandit cum sa filmez acest episod ca sa nu dureze o vesnicie... Sper ca am reusit sa ma descurc cu abordarea aceasta :))). Adevarul este ca am mai incercat sa filmez si marti pentru el, dar cand mai aveam vreo 5 sau 6 articole de prezentat s-a oprit filmarea automat - nu mai aveam spatiu pe telefon ... hahaha. 
Dar experienta de marti nu a fost degeaba, pentru ca mi-a dat o idee despre cum as putea proceda cu luna mai. 😋 Et voila! Am inceput prin a va arata "familia mea" de papusi Licca Chan (completa pentru ca, intre timp, s-a marit cu o.. Buni pe care am prezentat-o in premiere :D). Am povestit cate un pic despre fiecare articol. Si am mai inserat si cateva ganduri pe ici pe colo.
Urmeaza sa ne vedem cu un nou episod duminica - luna iunie, sa vedem cum ma descurc si acolo  si daca reusesc sa nu bat recordul de 30 de minute 😂😅.
💙💗💚💛💜

Si asa, am ajuns la cel de-al treizeci si cincilea episod din Timp pentru Tine:



Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:

Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕
Later edit: desi clipul a fost filmat in dupa-amiaza zilei de joi, abia vineri a fost disponibil pe youtube... asta ca sa imi strice mie zen-ul (dar nu mi l-a stricat, poate doar sifonat un pic asa ... na!😅)

0 comments :

Trimiteți un comentariu