duminică, 7 mai 2023

Costumatie pentru o vulpita dragalasa (premiu temele 1-4 P.V.)


Buna!
Astazi imi propusesem sa recuperez o gramada de proiecte: puzzle-ul, florile din reviste (sau alte hartii tiparite), printre altele. Cred ca e inutil sa va zic ca nu am reusit nimic :))). Nici macar sa ma apuc.

Cum stateam eu pe ganduri.. despre ce sa scriu, totusi, Rukkusu a aparut cu un ghem de fir roscat, mitos... Ma pregateam sa ii atrag atentia ca e duminica, totusi, cand am realizat ca, de fapt, voiam sa imi faca o sugestie - referitoare la subiectul de azi. Era insa prea tarziu sa merg dupa Vulpita, ca sa facem poza zilei, asa ca Rukkusu s-a inarmat cu sculul si... gata poza. O vedeti mai sus, dar o voi adauga si la final, completa.

Ne-am si amuzat un pic, pentru ca prima poza facuta atunci cand am lucrat costumatia, a fost:


Dar sa faceti cunostinta cu Vulpita. Ea este papusica salvata de Micaela si costumata de mine, ca premiu pentru temele #01-#04 de la Provocari Verzi:



I-am lucrat o fustita tricotata, din acest fir adorabil, portocaliu, care se potriveste cu bluzita ei... dar si cu... codita. A se vedea mai jos.


Pantofiori i-am cusut din fetru. Evident ca verdele face figuri in unele poze, asa ca au facut si in cea de mai sus. 



I-am prins parul in doua codite si legat doua fire din acelasi material ca si fustita. Mie mi se pare tare dragalasa. Sper saptamana aceasta, sau cealalta cel tarziu, sa plece spre casa - nu pot sa promit, pentru ca azi ar fi trebuit sa fac si pachetele si... nu am reusit (asta pentru ca la unul mai chiar si de lucrat ceva :))) dar nu numai, efectiv nu am reusit sa ma apropii de acest segment).

Ar fi trebuit sa facem poze si cu Raza de Soare, dar nu mai stiu ce anume facea ea pe atunci... si observ ca nu e prezenta in poze.. deloc :)).



Si... ma grabesc sa inchei.  Inca putin si.. acum e miezul noptii. Habar nu am cand trece timpul. Dar.. sa nu uit de ce spuneam la inceput. Poza de azi:


Ei.. cred ca va primi si ea ceva costumatie cu portocaliu, dar ma gandesc ca mai la toamna, nu? Vom vedea...

Ja ne!!


14 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

o, ce simpatica este! Costumatia perfecta ♥
Ce papusa draguta, cu masca de carnaval! Costumatia este absolut profi! Felicitari, draga Rux!
Pupici si îmbratisari ♥ Noapte buna, somn usor! (la mine e 2:20 si maine merg la serviciu!!!) ☺

Rajani Rehana spunea... [Raspunde]

Beautiful blog

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce vulpita simpatica! Esti teribila, draga Rux cu aceste papusele. Nu stiu cum reusesti sa faci miniaturile astea!
Felicitari multe - multe! Pupici! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Da... si mie mi se par adorabile micutele acestea. Am si eu o figurina vulpita in colectia mea - am primit-o de la Micul N.
Ma bucur ca iti place costumatia - chiar ma intrebam cum sa o imbrac... :))).
Nici eu nu prea am reusit sa dorm zilele acestea - de vreo saptamana sunt exilata in sufragerie pe ladita de la canapea, care nu e foarte lunga (o prelungesc eu cu pernele de la canapea) - dar decat sa ma trezesc noaptea in pufaieli de la etaje inferioare, care ma propulseaza din pat... :)).
Pup cu drag !!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rajani Rehana Thank you! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Oh, nu am niciun merit :)). Papusica e salvata de Micaela - eu i-am facut costumatia (fustita si ceva de incaltat - plus aranjat putin la par,atat).
Ma bucur ca iti place - este parte din premiul de la temele 1-4 Pv.
Puup

MNiko spunea... [Raspunde]

Cat de drăgălață e vulpița! Și pare că se asortează așa bine cu Rukkusu. Arată foarte bine împreună, ca doua prietene bune la o suetă!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

E așa de drăguță și micuță Vulpița! Absolut adorabilă! Și costumația ii vine perfect. Botoșeii sunt incredibili, cât au, un cm? Cred au fost cel mai greu de făcut.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Ma crezi ca nu am masurat? Dar cam asa. Si sta pe varfuri :))). Habar nu am ce si cum am facut. Cert este ca stau in picioare :))).
Si clar - sunt unicat. :))
Ma bucur mult ca iti place cum a iesit si iti multumesc. Acum ma asteapta alte doua proiecte pentru ultimele doua premii de la salvam.. :O. Sunt super in intarziere 😅😲🤞
Pupic

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Am si eu o vulpita - dar este figurina. Am primit-o in dar de la Micul N (era surpriza de ou kinder). Papuselele acestea sunt foarte dragalase - fermecate.
De atata sueta rukkusu a inceput sa isi piarda ghetutele :))). Clar va trebui sa ii fac o tinuta noua... :O. Dar cand.. ramane un mister :)))
Pupici!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Foarte cochetă Vulpița !
Fiecare fetiță are stilul ei - nu știu cum s-ar prezenta Rukkusu cu alt stil, chiar dacă ea este o vedetă !
Pupici ❤️

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Am uitat: minunații pantofiori ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza poate ca... Stii, mi-ai dat o idee. Ce ar fi sa propuneti cate o tinuta pentru Rukkusu si eu sa incerc sa le fac in timp... :D Mi-ar placea mult :). Ar putea fi si ceva care, la prima vedere, nu i s-ar potrivi... cine stie. Asa ca astept propuneri :D
Puuup!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :D ma bucur ca iti plac pantofiorii. sunt.. unicat :))) nu cred ca mi-ar mai iesi altii la fel nici sa vreau :))
Pupici!!

Trimiteți un comentariu