sâmbătă, 27 mai 2023

Cos impletit, decorat cu flori. (S20/52)


Buna!

Astazi va povestim despre ultimul proiect realizat pentru transformările creative de mai: cel cu tema fii creativ!
Pentru acest proiect.... am folosit bete realizate din pagini de reviste publicitare. Cred ca am pozele cu toate acestea pe undeva prin alt articolm asa ca o voi imprumuta, pentru ca nu am mai facut alte 😅. Am uitat. 

Asa... se vede sus in poza ceva din materia prima :))). Betele stiti banuiesc cum se fac - se ruleaza pe o andrea, sau pe un bat de frigaruie, se lipesc. Eu mai aveam cateva rulate si dinainte - ceea ce m-a ajutat putin (chiar m-am bucurat cand le-am gasit). Proiectul meu a fost un cos. :)))


Oboseala si-a spus cuvantul si efectiv am uitat sa fac poze. M-am trezit si eu... la spartul targului, pe cand deja ornam cu flori (cele de aici: 3 Flori Origami) pe care le mai intarisem (cu banda dublu-adeziva) la imbinarile lipite doar cu lipici si care dadeau semne ca s-ar dezlipi) si le atasasem tulpini.
De fapt, chiar la ultima am realizat, asa ca am facut rapid o poza, in timp ce Rukkusu pregatea floarea pentru a ajunge pe tulpinita ce se afla rezemata de cos.


Cosuletul nu l-am mai vopsit - intentionam, initial, sa il fac verde. Dar mi-am amintit ca am mai avut unul pictat asa (cred ca l-am oferit ca premiu....) si mi-am zis sa il las nepictat. Are o latura mai inalta, pe care am si „instalat” florile. Pe cea mai micuta am pus-o la mijloc...


Pentru ca mai aveam o jumatate de bat, nu facusem poze si gasisem o imagine simpatica, am hotarat cu Rukkusu sa facem un mic stegulet pentru Cosuletul Florilor. La fix, am mai gasit o bucatica de hartie de impachetat si le-am lipit impreuna, formand steagul.


L-am pus in fata, strecurand-i batul prin impletituri si...  am pus in cos cele trei ghemulete colorate, primite in premiul de la Mihaela ( Copilarim: Bucurii de la Mihaela (MNiko) 🏆 ). Ne place tare mult - imi place sa impletesc cosulete :).

Va dorim o sambata minunata - ultima sambata de primavara (calendaristic) din acest an... 

Ja ne!!


6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce dragut arata cosuletul impodobit cu floricele. Am constatat ca astfel de impletituri pot fi destul de rezistente, asa ca rezista timpului destul de bine.
Felicitari, draga Rux! Si o duminica placuta, ca tocmai a inceput... :)
Pupici!😘❤️

CARMEN spunea... [Raspunde]

foarte frumos! un cosulet dragalas cu floricele ca moristele de vânt! Minunat! Felicitari pentru ingeniozitate!
Un weekend placut sa ai! pupici ♥

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Cu joaca lui Rukkusu (minunat coșuleț cu flori ❤️), aproape că am uitat că ne apropiem de final de lună mai !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana sa stii ca sunt foarte rezistente. Am cosulete facute de prin 2012... si arata ca noi. Nici macar nu le-am lacuit, vorba aceea....
Multumim mult :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da da - si eu ma gandeam la moriste. Iar mi-am amintit de banderola pe care am primit-o cand eram.. cred ca de 5-6-7 ani cam asa... nu mai stiu nici eu exact decat de unde am luat- si ca eram cu Mami :))). Si apoi cand am iesit afara au inceput cele doua moriste mici sa se invarta cand mergeam.. ah si cred ca era ceva cu argintiu :))).
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza asa-i??? vai... ca mai sunt doar 3 zile.. cu aceasta... :O.
Deja afara mai ca am sarit direct in vara. Brusc s-a incalzit. Si noi am cam ramas in urma cu toate :O.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu