miercuri, 31 mai 2023

Miercurea fara cuvinte - Copacii lui Lorax (Truffula)





-bonus-

Episodul 295 de la Miercurea fara cuvinte gazduit pe blogul-poveste Floare de Colt. Joc de imagini, initiat de Carmen.

🌹🌹🌹

Tema: Copacii lui Lorax - si o clipa in natura.
📷 Rukkusu, Raza de Soare si copacii lui Lorax
📷 Bonus:25 mai 2023 - Maci (poza originala de la tati)



🌷🌷🌷

-📷 mai multe episoade 📷-  

14 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Pare a fi vată de zahăr! Sunt foarte simpatici copăceii tăi! Felicitări!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Imagini de basm! Foarte fain se incadreaza copacii in tablou!
Postarea, pare un film de desene animate!
Happy WW, Rux draga 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko asa-i? :D
Mi-am rupt un ac de feltuit in vata asta de zahar... 🤦🏻‍♀️. Va trebui sa imi iau altul... off
Dar .. am reusit sa termin si au iesit. O sa povestesc cat de curand aventura :)).
Iti multumesc. pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ca ma bucur ca iti place - este chiar un decor pe care il pot monta in suportul facut lun aceasta.
Am ras un pic de mine - nu am mai desenat de foarte mult timp.. desen naiv :))). Dar ma uitam acum ca parca atunci cand desenam abia vedeam culorile si acum s-au inviorat... foarte interesant (am folosit apa... cand am facut pozele nu stiu daca se uscase de tot.. oricum.. interesant).
Este inspirat de un film animat - de Lorax. Daca ai timp, este pe blog un articol despre el ( poti intra fie de la animatie, fie de la etichete -Lorax). Eu am gasit varianta din 72.. Daca poti vedea si varianta din 2000(si nu mai stiu exact cat 2 sau 5) - este absolut superba - am la mfc de data trecuta imaginea dvd-ului.
Pup cu drag
Happy ww!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ai realizat un cadru de poveste! Vezi, mai ai un panou foto. Înțeleg că ai făcut copacii din lână? Foarte nimerit, la lână m-am gândit și eu când am văzut că li se folosea coroana la tricotat, dar nu aveam nimic potrivit.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso m-am bucurat ca a iesit „aproape„ cum voiam - desigur in mintea mea arata mult mai profi, ca sa zic asa. Mai definit. culmea e ca ieri cand am terminat mi se parea sters - dar cand ma uit acum realizez ca nu e deloc asa si chiar ma impresioneaza, mai ales ca am folosit doar culori (unele erau culoare acuarela, dar altele erau culori obisnuite... :O).
Am folosit acril - mai precis ce a ramas dupa pieptanat acrilul. Nu stiu daca mai stii dar la celelalat salvati papusi am pus niste par la papusa Zana verde fluturas... e ce se vede la baza copacilor. Ce se vede in ei... este de la primul meu reroot total despre care nu am reusit sa povestesc inca pe blog - mergea si cu vata daca ai.. si eventual sa o colorezi cu ceva. Am si lana speciala de feltuit, mi-am luat de curand.. ah .. iar mi-am amintit ca am rupt varful :O. Inca nu realizez cum de...
Mie imi place cu au iesit ai tai cu pene:D Am vrut sa fac si unul de decor ceva intre ce ai facut tu si ce a facut Suzana.. dar nu am mai avut timp ... trebuia sa faci si ghiveci si .. am renuntat (deocamdata).
puuuup

Suzana spunea... [Raspunde]

Credeam ca ai folosit lana. Ma gandisem prea putin la acest material si nu prea mi-e la indemana sa o smotocesc. Poate nu greu, insa nu fac experimente contra cronometru.
Faini copaceii. Mai apropiati de subiect decat elucubratia mea...
Pupici, draga Rux! La Multi Ani plini de jocuri! 😘❤️

Anonim spunea... [Raspunde]

Happy WW!

Daurel spunea... [Raspunde]

Happy joi!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana nu - este materialul ramas de la pieptanare firelor de acril - cred ca am la indemana pozele de la proiectul cu parul - verific si daca e asa o sa le fac loc luna asta :D
Daca vei decide sa faci o peruca la o papusa, (chiar si la o amigurumi, am facut par din asa ceva, doar ca, recunosc, nu l-am pieptanat), iti va ramane materialul acesta pe care fie il poti folosi ca umplutura, fie ca sa il impaslesti (merge destul de ok - mai putin faptul ca mi-am rupt eu un ac... si faca nu e ca l-am rupt, ci ca acum mai am unul singur si tocmai ce imi luasem un curs cu impaslire.. eh... :))).
Pupici cu drag!!

ps: mie imi plac toti pomisorii si al tau si ai Pompiliei (si l-am vazut si pe al Micaelei, dar nu stiu cand va reusi sa faca articolele...). Ma bucur ca iti plac ai mei!
puup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Anonim happy sa ne fie :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Daurel happy joi si la multi ani de Ziua Copilului - pentru ca, nu-i asa, avem si un copil in noi :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Îi sugerez lui Rukkusu să poarte geanta la spate uneori (am observat la traducătoarea regelui Charles, la cheful cu localnicii români...) !!!
Deși sunt prietene atât de bune, scriu totuși că Rază este mai frumoasă singură în foto...Rukkusu este atât de dulcică - "fură" toată atenția ...
Simpatici copăceii pentru decor 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza oh... asta ar trebui sa fie un fel de borseta (cred) - costumatia e imprumutata de la o Steffie Love :))).
Ma bucur ca iti plac copaceii. Sa vezi ce frumoase sunt animatiile care i-au inspirat.
:D
Daaa.. sunt din povesti diferite fetele noastre (ma intreb cum ar fi fost daca imi faceam mesager o blythe (papusa cu un cap super mare... hahaha)

Puuup

Trimiteți un comentariu