duminică, 28 mai 2023

Despre ce scriem, Rukkusu?


Buna!

Aud ceasul din bucatarie - in mod interesant .. e liniste in jur. Am senzatia ca e o liniste apasatoare cumva. 

Ma grabesc, ca acum suna de 12 noaptea ( de fapt, nu suna nimic - dar, candva, batea pendula... haha). Si... sa nu se termine ziua, inainte sa public si eu cateva poze si un gand.

Nu stiam despre ce sa scriu (nu ca nu asa avea de unde alege - ca am material)... dar nu stiam despre ce. Imi propusesem initial sa fac ceva special - azi este ziua cand Bunicu ar fi implinit 100 de ani. Dar.. nu am reusit sa fac decat niste compot de prune (pe care nu l-am pozat) si ..pizza.

M-am gandit cu Rukkusu, ca poate o sa incepem un episod cu fotografiile din o papusa pe zi.. dar inca nu ne-am pus de acord cum sa facem - in 2020 si 2021, am facut o serie de astfel de fotografii pe Instagram. Dar pe blog, nu am reusit sa povestesc despre ele...





Pana cand ne hotaram, am primit vizita unei pisicute mici-mici -Hello Kitty Cupcake Microvan... in actiune. Am profitat sa ii facem cateva poze. Este adorabila. Nu-i asa?

Voi cum credeti ca ar fi interesant sa aducem acele poze pe blog? Hmmm sa fie impartite in cate 5... poza sa zicem? Poate la MCF sau reflexii? Sau? In 2020 au fost cam 50 de poze.. iar in 2021.. undeva peste 100...

Pana ne horatam, ne grabim sa va salutam din ultima duminica din primavara acestui an! Ja ne!!

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Oricum ai intoarce cuvintele, ti-a iesit minunata seria de poze. Si am percutat ca provocarea cu rama am pierdut-o si ma intrebam de ce limita de tabel nu o pui la finele lunii. Asa, de curiozitate. Simpatica masinuta pisicuta cu pisicuta!
O saptamana frumoasa, draga Rux! Pupici si inspiratii!
😘❤️

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Minunat ❤️ Rukkusu are jucării atât de drăgălașe ❤️
Ce bine este în grădiniță !
Lumină și dragoste veșnică pentru Bunicul tău 🕯
Cu fotografiile - rămâne la alegerea ta 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana oh... da? Nici nu mai stiu... :O. Ahhhh te referi la boar.. la panou. Rama avea Mihaela (MNiko.. 😅). Ma ameteste vremea asta care s-a incalzit brusc.. :O.
Pai la provocari este la Ati pierdut o provocare deschis un tabel - Tema cu Panoul facea parte din seria de 4 care se termina pe 23. De-aia. :* dar e deschis celalalt tabel (sau imi poti trimite pe mail la copilarim / provocariverzi si adaug eu in lista...).
In iunie - august, vor fi iar teme care se inind pe distanta unei luni. :)
Da - sunt foarte simpatici astea mici... foarte.
Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza asa-i? Ma lasa si pe mine sa ma joc cu ele.. :))) E de treaba .
Iti multumesc mult! sa fie :*
Da... si e o alegere foarte grea.. :))) Adica.. la cat sunt eu de adormita acum :))
Pupici cu drag :*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Bunicii vor fi veșnic înconjurați de iubire acolo unde sunt.
Pisicuța e așa de drăguță, am și eu una ornament pentru creion, nu știu dacă au o denumire specială.
Eu una abia aștept să văd fotografiile cu păpuși, te decizi tu cum le pui.

CARMEN spunea... [Raspunde]

asa multe fotografii cu papusi ai?! o wow! Pai da, trebuie sa le grupezi cumva si sa le publici, ca altfel ar fi pacat de munca ta ♥
Numai bine. Pupici ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :)) pai era pandemia.. si ma gandisem sa facmacar cate o poza pe zi - pentru ca aveam probleme cu laptopul vechi care.. pana la urma asi adormit. Asa ca am zis sa nu ma rup chiar total... si inchid total in casa, macar pozele acelea pe instagram sa le fac - in ideea ca apoi poate le grupez cumva si pe blog. Meditez cum sa fac :)).
Pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso 💟 asa aleg sa cred si asa sper sa fie :*.
Sunt Hello Kitty - este un„brand” japonez foarte cunoscut - mie mi se par adorabile.. iti dai seama, daca nu m-am putut abtine sa imi iau un set cu masinuta si pisicuta. De fapt am trei - imi lipseste unul :))))).

Reusisem sa le scot pe laptopul vechi chiar inainte sa adoarma.. cred ca pe primele ... dupa care..

Ahh.. cred ca la MFC as putea sa le grupez cate 10.. ca sa nu fie nici multe nici putine.. o sa ma uit sa vad insa cate episoade mai am din seria asta :))).
Puuup

Trimiteți un comentariu