marți, 30 mai 2023

Floricele de la Kouki.


Buna!

Acum am ajuns si eu in sufragerie si, in sunet de ce program artistic or avea astazi in meniu cei de la bar (parca suna a ceva Karaoke), m-am asezat in fata laptopului. In planul meu (pe termen scurt) astazi trebuia sa fie gata proiectul pentru provocari dar, marea reusita de astazi in ceea ce il priveste, pana la aceasta ora... este ca am facut poze cu materialele :))). Cand abia apucasem sa ma conectez la materia prima... am fost atrasa inapoi in lumea reala si intre masina de spalat si bucatarie, am mai avut timp doar sa le strang din drum intr-o scurta pauza. 

Asadar... astazi va arat ce ar fi trebuit sa va arat maine la MFC :))). nu de alta, dar m-am amuzat ca florile acestea de .. trifoi (cred) - cele roz, de care ii placeau Magarusului Buridan  (carte din copilarie), seamana putin cu acei copacei pe care ii pazea cu strasnicie Lorax.



Luni, cand a venit de la „gradina” (lol) Kouki mi-a adus flori. (l-au ajutat parintii sa le culeaga, altfel el le-ar fi adus deja mestecate :))). E cavaler, am vrut sa il prind in poza si pe el.. dar s-a fastacit si mi-era sa nu confunde aranjamentul meu cu vreo salata (apropo - nici sa nu vada salata.. nici el, nici testoasele - doar Dodo era fan cotor mai ales.. :)))).





Asa ca, am luat-o pe Rukkusu si ne-am jucat putin cu si printre flori. Fiecare o mica minune - si o mare bucurie pentru noi. :). Asa ca impartim si cu voi... jocul nostru!





Si acum... va trebui sa ma uit putin in Agenda - e sfarsit de luna. Va trebui sa ma hotarasc cum fac cu pozele acelea despre care povesteam zilele trecute, apoi sa vad ce nu am reusit sa fac luna aceasta si cum pot sa integrez in cea care vine - oricum nu am apucat sa fac niciun fel de plan pentru iunie :))). Doar ca vreau sa incerc sa ajung la zi... cu restantele. Am avansat, dar.. mai am de recuperat.

Ja ne!!


8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

cele mai frumoase flori sunt florile de câmp, florile salbatice, crescute asa cum vor ele, în bataia vântului si sub mângaerea soarelui ♥ Asa deci, Kouki are maniere alese! Ce frumoooos! Si nici nu-i place salata? ☺☺☺ Dodo mânca cotoare de salata? ☺☺☺ Ce de informatii, una mai simpatica decat cealalta! ☺☺☺ o sa visez frumos! Multumesc. Pupici si noaptebuna! Happy WW! ♥

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce flori frumoase ai aci! Foarte drăguț din partea lui Kouki să ți le aducă! Ciufulitele sunt flori de lucernă, seamănă cu cele de trifoi și chiar seamănă și cu copacii truffula.

Suzana spunea... [Raspunde]

Un aranjament minunat! Mereu uit cum se numeste movulia, dar ai spus chiar tu.
Multumim pentru floricele, draga Rux!
O zi faina la voi! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMENasa este.. sunt fantastice - cand le vad parca ma teleportez in copilarie, in curtea bunicilor... cat de frumos era - in `livada` aveam flori ca aceasta.
Dodo manca de toate :))). Doamne si ce bine era (de toate mai putin... boabe.. haha)
Da .. Kouki o dispera pe Mami pentru ca mananca iarba... dar salata asta spalata si din gradina unor prieteni buni nu il atrage :))).
Pupici cu drag :).
Ar trebui sa vin si cu WW... cand oi reusi... am facut o mica pauza - ma reintorc la treaba .. pff
pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso deci lucerna da? :D Iti multumesc - mi-era sa nu zic vreo prostie aseara asa ca am mers pe trifoi. Dar sunt superbe. Sunt si albe nu?
Ma bucur ca ti-a placut filmul vechi de la Lorax. Sa stii ca si cel nou e excelent. de afpt eu pe acela l-am vazut primul. pentru film nou si via occident e foarte bun. Am mai vazut Megamind, 5 eroi de tranzitie (parca asa se numea) si Ploua cu chiftele - foarte bune.. adica au niste mesaje acolo importante (nu doar fata saraca intalneste printul se pupa si pof haha).
Kouki le testa sa vada daca ar putea sa h=guste ceva :)). Dar da.. mi le-a adus pana la urma. Le am pe pervaz si ma bucura tare mult :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana movulia... nu stiu. Pe aceasta ca o steluta chiar nu stiu. Cea roz e lucerna, cum a zis Pompilia (aseara ma tot candeam la trifoi la lucrena.. si caprifoi.. si care are influenta asupra laptelui - haha - si am mers pe varianta trfi - desi trifoiul face niste floricele galbui, acela cu frunzulite mai inchise la culoare... din cate imi amintesc de la bunici).
Cu mare drag. Pupici!!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Frumoase flori ... drăguțul de Kouki (cred că suferă dormind pentru că nu este în foto și el...😃) și jocul cu Rukkusu seamănă cu de-a v-ați ascunselea...😃
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza of... ca abia scapasem de probleme si iar l-a apucat scarpinatul. Nu stiu daca de la ultima plimbare sau de pe la ce au tot dat in ultima vreme prin bloc. Abia astept sa ii treaca... il spal cu ceai si ii pun comprese si il mai calmeaza... Somnul ii face bine- ca se reface :D

puuuup

PS daaa ne-amjucat putin si.. uite ca acum am observat ca lucrena are doi bobocei care par a se transforma in floricele

Trimiteți un comentariu