luni, 18 noiembrie 2013

Darul Verde -2012-

 Buna:)

In seara asta am simtit aerul rece de iarna - in sfarsit!! Doar aer curat si rece, fara fumuri si alte cele. Superb.
As zice ca si ninge la noapte dar... probabil trebuie sa mai rabd putin. Nu-i nimic - mai am inca multe de facut si nu ar strica ceva vreme cu soare pe timp de zi:D. 
Hehe! Daaaaar, sa va arat ceva dragut, despre care nu am avut ocazia anul trecut sa povestesc foarte mult.
Acest borcanas este lucrarea facuta pe mine pentru tema " Darul Verde" din decemebrie 2012 numarul 10, borcanase dragalase (Rux=uituca) de pe provocari verzi. De fapt chiar eu am propus tema (si... hihi, tot eu am propus si anul acesta!! :D).
Am realizat un borcanas pentru bomboane, sau alte nimicutri dragalase. Borcanasul este de plastic si are un sistem de a sta pe o parte - e foarte haois. Am avut niste markere in el, care intre timp s-au uscat ... sau asa au fost de la bun inceput=)). Am folosit glass deco(parca asa ii spunea) - un fel de silicon colorat, daca ar fi sa ma iau dupa miros.. :D. Glumesc, evident. Dar cred ca la baza e cam acelasi principiu. Pe scurt de face conturul, se umple folosind culoare si apoi cand se usuca se poate lipi pe diferite suprafete.
Asa arata anul trecut cand l-am terminat:
 La capac am folosit ambalaje de la niste bomboane - staniolul si capacelul acela mic (care are un geaman inauntru)- a iesit foarte haios.
 Si hartia dantelata este reciclata:P. Cred ca am primit odata flori, sau un cadou si mi-a placut foarte mult asa ca am pastrat-o. Si-a gasit loc in acest proiect.
 Fulgisorii micuti sunt adezivi si i-am primit anul trecut de la Creashop - in urma unei comenzi in preajma Craciunului. :) Sunt adorabili!
Ma intorc la treaba - bibilesc la cele doua calendare advent. Unul va putea fi gasit pe provocari verzi- si celalat pe CDB, in magazin:). Mie mi se par atat de dragalase!! 
Pe curand :)!

0 comments :

Trimiteți un comentariu