vineri, 22 noiembrie 2013

Handmade pentru suflet de catel - Creashop

Buna:)

CreaShop Hobbycrafts te invita la un eveniment caritabil menit sa ajuta o asociatie micuta sa treaca bine peste iarna. In imagine se afla catelul adoptat de Oana la distanta. Este minunat, nu-i asa?:) Si este erou donator - da, el a donat sange pentru catelusi care au mare nevoie. Bravo Negrutu!!

Noi si Dodo ne alaturam si sustinem evenimentul. Haideti si voi si.. putin cu putin se aduna - iar aceste sufletele vor avea parte de o iarna frumoasa si voi... voi veti fi mai bogati sufleteste:). Si mai fericiti!

Nu stiu inca ce sa ofer. Poate veniti cu sugestii! Mi-ar fi de ajutor. Ce v-ar placea sa gasiti ca  donatie din partea noastra? Voi incerca sa realizez in functie de timpul disponbil acel obiecte / sau obiecte, depinde doar de timp... ca asa din suflet:).... Poate un "varf de brad" sau glob amigurumi in combinatie cu fetru?:)

Cititi mai multe amanunte despre eveniment aici:
Handmade pentru suflet de catel. Va puteti alatura evenimetului pe facebook aici: Eveniment Handmade pentru suflet de catel .

Nu uitati ca si pe Provocari Verzi  puteti gasi niste pietre pictate de prietena noastra Adriana - superbe sunt pietrele: Expozitie de suflet #19 - actualizare. Puteti sa faceti donatia catre asociatia catelusilor (gasiti contul in articolul cu amanuntele despre eveniment). Va multumim mult :)!

0 comments :

Trimiteți un comentariu