luni, 19 martie 2018

Premii suplimentare Provocari Verzi 2017 - part II -


Astazi a nins din nou, de dimineata. M-am trezit cu zapada (fara fulgi cazand din cer lol) deja asternuta pe alocuri. Spuneam ca voi reveni cu un articol despre ce premii am trimis in decembrie pentru castigatorii Provocarilor Verzi. Astazi premiile suplimentare ce au plecat catre copilasii care au participat la tema # 53 Martisor Quilling. Ii multumesc Micaelei care mi-a trimis " materie prima :P. Si sper ca le-a placut mica surpriza ;). Si iata care au fost acestea:



















Partea a treia... in curand. Intre timp, azi am dat "drumul" capitolului sase din Aventurile lui Sebi. Nu are decat 2101 de cuvinte (the longest so far :O). Dar pe bune ca nu ma puteam opri din scris. Maine sau miercuri (daca reusesc sa am rabdare) va fi "disponibil" si capitolul sapte. L-am scris deja de vineri... hahahaha. Maine il am in vedere pe opt. 
Cred ca imi place. Tare as vrea sa cititi si voi romanul , sa-mi spuneti cum vi se pare Sebi.. si poate il vei indragi, sau nu.. ce stiu eu :)).

4 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
I’m sure the boy was thrilled with your beautiful gift!
It must be fun making crafts with all those preety materials!
Wishing you a lovely day and a happy week!Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMIthan you :)!
I really hope the kids were happy to use those in their crafts ;)).
Hugs :*

CARMEN spunea... [Raspunde]

dragute cadourile, cum sa nu se bucurat toti copilasii premiati!! Ce actiune frumoasa, felicitaru "Provocari verzi"! :-) La cat mai multe asemenea actiuni!
Un inceput minunat de primavara astronomica sa ai, Rux draga, cu inspiratie si rabdare si multa putere de lucru! <3 pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN multumesc mult :*!!
Si eu sper sa reusesc sa deslusesc itele si la Pv cat de curand.. ca prea sta pe butuci ;))).
Pupici cu drag :)

Trimiteți un comentariu