vineri, 9 martie 2018

BANDEROLE - Colectia 2017

Buna!
Se pare ca voi reusi in acest sfarsit de saptamana sa termin "reparatiile" pe blog. Mult a fost, a mai ramas ceva si... gata in sfarsit, nu vor mai aparea pozele "lipsa" in peisaj...  Am inlocuit si filmele care nu mai erau valabile - la ora actuala totul "merge ca uns", haha!
Afara este atat de frumos si maine intentionez sa ies putin la aer. 
Pentru azi si maine m-am gandit sa ttrec in revista repejor bijuteriile anului trecut! Nu vreau sa mai las sa se adune foarte multe, vreau sa le tin cat pot de mult din scurt si sa ma concentrez in perioada urmatoare, pe langa articole noi (pentru ca materiale am si ma asteapta cumintele unele de mai mult timp decat ar fi trebuit), vreau sa organizez cat mai bine continutul existent.
Anul trecut la categoria banderole am avut doar un singur articol. Firul din care am lucrat banderola, imi ramasese de la vestuta mea pocahontas, pe care, apropo, trebuie sa o bag anul acesta in reparatii capitale. 

Articole publicate in 2017:

💋

4 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

This is so beautiful!!
Great work Rux!!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI Thank you :*!!
Hugs
rux

Diana spunea... [Raspunde]

E tare draguta! :)
Hm! :)) Nu-mi place ideea de "bentita" de cand eram la scoala si ne obligau sa purtam. :) Ar trebui sa-mi revizuiesc atitudinea pentru ca unele banderole merita purtate. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana imi plac mult 3 in 1. Adica sunt si banderola si colier si bratara.. iar daca ce le impodobeste e detasabil, putem vorbi si de brosa. hihi.
Initial lucram 3 in 1, baza mai precis, cu croseta. Pe cat pare de simplu pe atat de mult dureaza - in invarti mereu in cerc de te apuca somnul... :))))
Acum le mai fac si cu tricotinul :P.

Pupici cu drag.

Trimiteți un comentariu