sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Provocari Verzi -2013-



Al doilea an de Provocari Verzi [din 💚💚💚💚💚 cinci cat se fac in februarie]!😍 Am continuat reteta folosita in primul an, fiecare dintre noi provocand pe rand atat colegele de echipa cat si pe prietenii nostri concurenti. 
Felicitarile Calatoare ne-au castigat cu totul - drept dovada este una dintre rubricile cele mai indragite, luna viitoare urmand sa organizam a 15a editie💚! Am creat colectii si am scris editoriale, am sustinut diferite cauze si am organizat expozitii caritabile. Ne-am gasit si un motto, in "fiti diferenta!", motto ce insoteste si diplomele pe care le oferim cu drag inca din 2013.
Iata cum a aratat al doilea an, in imagini:





Descopera calatoria noastra creativa din ceilalti ani aici: Provocari Verzi - articole
Alatura-te si tu comunitatii verzi pe pagina de  facebook: Provocari Verzi , urmareste-ne activitatea si participa la provocari pe site-ul proiectului: www.provocariverzi.ro .

💚
Serviciul Inlinkz platit ne ajuta sa organizam colectiile noastre, pentru a va putea ajuta sa navigati mai usor, sa aveti si o imagine reper pentru articol. Pentru a putea continua sa il folosim ne puteti ajuta cu o mica donatie. In schimb, pe langa recunostinta noastra, va vom oferi o mica amintire creata cu drag, special pentru voi. Pentru mai multe informatii ne puteti scrie pe adresa de mail, pe care o gasiti pe blog, sau direct din casuta de contact. Multumim!!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu