luni, 4 februarie 2013

Felicitari calatoare - editia a 2a

Hello !!
Ohhh.. nu stiu despre ce sa scriu mai intai:)!
Asa ca, pentru ca am publicat acum cateva minute pe provocari articolul care da startul celei de-a doua editii a Felicitarilor Calatoare, am sa scriu despre ele:D.
Tema pe care am ales-o este: ultimii fulgi.  Pentru ca este ultima luna de iarna, iar felicitarile vor ajunge cel mai probabil la sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie.
Felicitarea creata de mine serbeaza sfarsitul iernii si inceputul primaverii. De fapt pe jos este inca zapada (desi albul meu nu se vede foarte bine pe galbenul hartiei cartonate), a dat "coltul ierbii", iar o zana mica ne anunta ca.. ultimii fulgi se transforma in flori albe.. ghiocei.
Fulgul l-am creat din servetel. Mie imi place foarte mult, e diafan, dragalas si i-am pus putin sclipici roz... ca asa se vad razele soarelui prin el.. doar se transforma in ghicel:P. Mai multe imagini cu felicitarea pe care am creat-o pentru acest schimb de felicitari, si care pe 25 va pleca sa duca un gand bun catre.. cineva, voi afla atunci, gasiti mai jos in colaj. La finalul articolul gasiti bannerul concursului si puteti neviga pe pagina concursului ca sa aflati mai multe amanunte si.. sa va inscrieti, de ce nu:D.





Vor fi si doua premii oferite de broscuta inlinkz pentru doi dintre cei care se inscriu la concurs - 2 kituri de realizat felicitari, unul creat de mine si unul de Oana. Inscrierile se fac pana pe 24 la 14:00.

click pe imagine pentru a naviga la pagina concursului

2 comments :

Trimiteți un comentariu