miercuri, 6 februarie 2013

Swap R. Atelierul de Craciun (eu spiridus)

In decembrie am participat dupa cum am mai povestit si la editia de Craciun a swap-ului organizat de Revista Atelierul.

Intamplarea a facut sa fiu ajutor spiridus pentru Valentina, colega mea de swap din vara trecuta: Swap de vara - Revista Atelierul. A fost deci randul meu sa ii pregatesc cateva daruri dragute.

Iata ce isi dorea ea: Din lucrurile care imi plac fac parte: ciocolata, sapunurile handmade, hartia de impachetat deosebita, telegramele retro, stilul shabby chic, ceaiul, lucrurile din lemn pictat sau cele de tip ierbar cu rasina. Ce nu imi place: galbenul, obiectele din fimo, plasticul, cerceii supradimensionati, accesoriile de pus in par.

Ei... cu ciocolata am rezolvat si i-am trimis bombonele (pe care nu le voi mai adauga insa in poze pentru ca nu sunt homemade). Sapunuri.. nu fac (sorry) si nici nu prea ma am bine cu ele:P. Dar am incercat sa adaptez darul meu celorlalte dorinte.  Am ales hartie maro (care sa aminteasca de lemn, dar sa aiba si un look retro spre rustic). pentru impachetat, dar si pentru creatiile mele.


 Felicitarea am realizat-o din hartie cartonata verde (verdele cetinei), am stampilat imaginea bradului cu cadouri pe o hartie maro lucioasa cu o textura interesanta - ca sa aiba un aer vintage. Am ales un tus vernil. Am adaugat un strop de negru pe care se vad fulgii de nea. Fulgul mare este creatie proprie, am folosit un auriu -aramiu (spre bronz) pentru a scrie si decora. De fapt era vreo 2 sau 3 nuante.
Semnul de carte l-am realizat in stilul shabby chic- danteluta, o alta steluta cu un strop de sclipire in mijloc (un cristal micut).

Am realizat si un dreamcatcher care mi-a placut enorm. I-am atasat o fundita sus si am cusut margelute - tot in stilul shabby chic, pastrand cromatica stabilita (si cu o margeluta de lemn, bineinteles).L-am pregatit ca sa poata fi agatat in bradut, sau in alt loc pe care il va gasi posesoarea lui potrivit.
 Tot pe aceeasi linie cromatica am creat o bratara pe sarma de memorie. Mie sincer imi place foarte mult si mi se pare potrivita pentru orice ocazie. Si imi aminteste de ceva dulce:p.

Bradutul  din fetru gri, ornat cu margelute in aceeasi tema cromatica sper ca si-a gasit un locusor in bradutul Valentinei si ca i-a placut. Mie mi s-a parut a fi un bradut altfel dar extrem de frumos. Mi-a propus sa imi fac si eu o colectie de braduti pentru anul care vine:).

Sper ca v-a placut si voua ce am pregatit pentru editia a doua a swap-ului din iarna lui 2012 - organizat de Revista Atelierul.

2 comments :

Trimiteți un comentariu