joi, 7 februarie 2013

CDB - Swap de iarna (spiridus)

Buna:)!

Ce mai faceti? Eu am pregatit cateva lucrusoare dragalase pentru sarbatorile care vin. Pana atunci insa vreau sa va arat ce am facut pentru cel de-al treilea (si ultimul:P) swap la care am participat de Craciunul lui 2012, organizat de CDB.

A fost primul organizat de Clubul Designerilor de Bijuterii si spiridusul sef a avut grija ca totul sa fie perfect. Si ii multumesc din nou pentru ca s-a gandit la toate!

Am pregatit daruri pentru Mariana S. si m-am ghidat dupa dorintele ei: ceva nu f complicat, care sa nu miroase ciudat, sa nu se strice/altereze/descompuna, ceva ce sa poata fi purtat oricand,cu orice. Poate fi bijuterie sau ornament, ceva micut si de bun gust chiar si o jucarie!!!
Avand in vedere ca  la partea cu miros, stricat, alterat, descompus din start nu aveam probleme si cum imi plac lucrusoarele micute m-am bucurat tare mult si iata ce am pregatit:

Felicitarea (mini felicitare;P) am realizat-o in asa fel incat sa incapa in micutul si dragalasul plic origami. Am folosit unul dintre bradutii pictati de mine pe care l-am decorat si bineinteles un fulg de hartie creatie proprie. M-am gandit ca o bratara dragalasa care sa aminteasca de portocale poate fi purtata in orice anotimp si la orice ocazie :).

Am lucrat apoi doua decoratiuni care pot fi agatate in pomul de iarna, dar nu numai:). Deja cred ca stiti ca daruiesc cu mult drag dreamcatchere, nu putea sa lipseasca nici in acest caz, nu? Si bineinteles, un bradut din fetru:D.
Am folosit margelute de lemn colorate si unul dintre fulgii minunati pe care i-am primit in dar de la Adriana :)! Imi place tare mult la dreamcatchere ca sunt fiecare altfel si sper sa aduca bucurie acolo unde ajung.
Pentru bradutul acesta am folosit fetru alb dar in combinatie cu margelute verzi si albastre. Am folosit si 2 nasturei albastri si mai sus este o imagine cu bradutul fotografiat pe ambele parti (la modelul cu rosu, fata si spatele difera:P).
Si am ajuns si la ingeras;). In loc de ceva dulce, ceva si mai dulce! Este primul ingeras care are par cusut din fetru. Si gurita. Iar ochisorii sunt doua margelute verzi micute si dragalase. Este bineinteles unicat. :)



Sper ca v-au placut! Voi ati participat la vreun swap  pana acum? Provocari Verzi gazduieste a doua editie a felicitarilor calatoare, pe tema ultimii fulgi. Daca vreti sa participati, va puteti inscrie in lista, urmand ca pana pe 24 februarie sa realizati o felicitare pe care sa o fotografiati/scanati si sa ne trimiteti pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com. Pana atunci nu trebuie sa publicati fotografii cu felicitarea. Pe 24 va urma o tragere la sorti si se vor stabili perechile - ne vom trimite felicitarile:). Vom avea si doi castigatori (din cei inscrisi pe lista) care vor primi (fiecare) cate un kit de creatie pentru felicitari. Va fi un kit special creat de mine, si altul de colega mea Oana.

0 comments :

Trimiteți un comentariu