vineri, 1 februarie 2013

.. un clop :P

Mergi la provocare: #12 Impletituri din hartie
Buna:). Dupa o noapte de lucru direct la site-ul provocarilor, am capitulat pe la 5. Dar am reusit totusi sa public si provocarea cu numarul 12. Nu stiu voua, dar mie mi-a lipsit "rutina" lunara de la provocari. Stiti voi programarea articolelor si toate cele. Mi-a lipsit si timpul... iar "vacanta" a fost cam inexistenta. :D
Tema lunii februarie este aleasa de Oana si mie mi-a placut foarte mult (am stabilit temele de la sfarsitul anului, si noi speram sa va placa noua serie de provocari). Eu am impletit hartia si am facut un clop. Modelul este Cutu si il am de cand eram miiiiica. Il credeam pierdut, dar, ca un miracol, a reaparut in viata mea anul trecut si de atunci suntem iar nedespartiti - mai ales ca si Dodo il place mult. 
Sper sa va placa ce clop am facut - l-am lasat intentionat nevopsit pentru a se vedea ca este hartia reciclata:D. 




Am intrat in ultima zi de iarna... sau primavara... sau... Ce se intampla cu anotimpurile?:) Eu astept zapada:). Si .. da, am pregatit hainute noi si pentru Copilarim.

6 comments :

Simona spunea... [Raspunde]

Ce frumos e! :X

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona ma bucur ca iti place:)!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

un an nou de provocari verzi minunate!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa sa fie:)!

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ce tare esteeee Ai mei au fost in vacanta prin tara vara asta si au fost si prin maramures de unde au luat un clop..Tare dragut este

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet eu aveam un clop mic mic cand eram mica. cel in care sta cutu e mai nou de cativa ani:d mi l-a luat tati ca eram foarte nostalgica atunci cand l-am vazut;))
(off topic imi plac mult chestiile astea traditionale... si le si pastrez:D poate mai fac poze sa va mai arat din colectie:P)

Trimiteți un comentariu