sâmbătă, 23 februarie 2013

Mini felicitare Kit (premiu)

Buna,

maine se incheie cea de-a doua editie a Felicitarilor Calatoare pe Provocari Verzi. O parte dintre fotografiile felicitarilor care urmeaza sa calatoareasca au  sosit deja pe mail la  
provocariverzi[@]gmail[.]com

Mai aveti timp sa trimiteti fotografia felicitarii voastre calatoare (pe tema Ultimii Fulgi) pana maine la 11:00 (dimineata) si va mai puteti inscrie pana maine la 14:00 in colectia de aici. Imediat dupa inchiderea colectiei cu nume (felicitarile urmand sa fie facute public ulterior), vom verifica daca toti participantii au indeplinit regulile (adica au trimis felicitarea in format digital pe mail), se vor face perechile - pe care le vor alege doua fetite adorabile Thea si surioara ei Daria si vom afla castigatorii celor doua premii: kituri de felicitari, oferite de mine si Oana.

Despre prima parte a premiului kit am povestit deja aici: Felicitare Martisor si kit. Astazi va spun doua vorbe despre minifelicitare.
Mie imi plac (deja stiti) mini felicitarile care insotesc un dar, sau pur si simplu vin sa surprinza, uneori fara un motiv anume, pe cineva drag. Kitul contine un carton alb care va fi baza si cateva decoratiuni (floarea o veti realiza voi, fie dupa modelul celei prezentate mai jos, fie in alt mod:P).
Am pastrat si aici ideea de alb-rosu (in prima poza de sus se poate vedea ca pe interior este lipita o lalea rosie care practic sevede prin inima decupata de pe coperta - exact in ideea ca se apropie martie, martisorul, 8 martie :).

Sper ca va place! Spor la creat:).

0 comments :

Trimiteți un comentariu