miercuri, 13 februarie 2013

9 pe 14 februarie :)

Maine, pe 14 februarie, adica in mai putin de 2 ore, sarbatorim...... 9 ani de cand mi-a venit ideea sa... copilaresc. Am mai povestit despre acest lucru, am mai sarbatorit:P.
Anul acesta nu am mai facut un concurs pentru ca exista unul deja (vedeti in meniul din stanga sau pe pagina concursurilor).De fapt pe langa concursul 333 to 777, voi mai oferi un premiu la Felicitarile calatoare si unul la concursul de pe CDB - Autoportret.
Dar nu am stat degeaba si am pregatit o colectie de bratari minunate (m-am indragostit de genul acesta de bratari) si 2 promotii.

Promotiile vor fi valabile doar maine, 14 februarie de la 00.00 la 23.59  in pravalia noastra de pe CDB sau pe mail daca nu vreti sa va faceti cont - desi e cel mai fain mall virtual:P.

Promotiile le puteti vedea mai jos. Acum ma grabesc sa le adaug si in magazin :D. Vor fi doua postari speciale valabile maine in magazin - care vor avea in descriere cupoane - folositi cuponul pentru a valida reducerea in cazul obiectului ales (fiecare obiect va avea cuponul sau:P).

La cumparaturi peste 50 ron, tot maine, transportul este gratuit (colet ramburs prin Posta Romana).

Viziteaza pagina promotiei

Viziteaza pagina promotiei
PS: Bratarile se afla pe stoc si daca va plac foarte tare pot realiza si pe comanda (doar maine comenzile vor merge pe pretul respectiv), in timp ce celelalte 9 obiecte se fac doar la comanda (adica nu sunt pe stoc, deci le voi lucra ulterior comenzii).
Sper sa va placa aceasta surpriza!! :)

4 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Pai iti zic de pe acum la multi ani acestui loc special,si-ti multumim ca l-ai creat sa ne bucuram si noi de el!pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Multumim mult draga mea, sa fie!!! :)
Si eu ma bucur ca ne-am cunoscut ! ;)

PUPICI!!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Un mare mare LA MULTI ANI!!!!!!!!!! pupi

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh
Multumim mult draga mea!!!

Trimiteți un comentariu