sâmbătă, 6 aprilie 2013

Amigurumi Oana (premiu)

Buna, buna!!!

Mi-e un dor de "amigurumit"!!!!! Nu va spun ce dor. :D Desi nu am mai vorbit de ceva vreme de dragalasenii, nu inseamna ca am somat. Nici vorba. Nu prea pot sta fara sa fac nimic, chiar si cand nu lucrez fizic mintea mea tot cauta, proiecteaza, nascoceste, planifica etc.

Deja le cunoasteti pe cele 4 personaje desenate, avatarurile realizate pentru provocari verzi ( daca nu, le gasiti aici: Go, Go Planet!! pRovocari VERZI ). Deasemenea cred ca stiti ca am inceput proiectul "colectia zanelor". Am realizat cateva in varianta medie si cateva in varianta chibi. Daca sunteti curiosi care au fost celelalte papusi iata-le: Papusa Ramo, Chibi Oana, Chibi Rux & Dodo, Chibi Rux & Dodo si  Oana - The Fairy. Sunt de fapt doar 4 in total (cu aceasta). Si toate au plecat catre destinatarele lor unde sunt iubite si rasfatate:P, dar despre cele doua chibi am scris in doua randuri. Papusa Ramonei a fost cadou de ziua ei, Chibi Oana a fost cadou de ziua Oanei, Chibi Rux si Dodo - premiu la una dintre provocarile verzi, iar ultima, cea despre care va povestesc astazi, premiu la concursul "Din nou.. la scoala". Pe aceasta cale mi-am amintit si ca nu v-am povestit la momentul respectiv despre ea:)).

Iat-o mai sus alaturi de casuta pictata in care a calatorit spre Oana (care a castigat-o la concurs), cateva creatii reciclate (cosuletele si borcanasul - tot proiecte de la provocari verzi) si de Boca - pe care Oana mi l-a trimis in dar (si despre care puteti citi aici - Maratonul Jucariilor - Copilarim in DulceaMeaCasa). 




Domnisoara are aproximativ 11-12 cm inaltime, rochita si papucei din fetru, detasabili, ochii brodati pe fetru, bujori in obrajori:D (in poza de mai sus in stanga se poate zari putin si Lioara)



Imi doresc mult sa reusesc sa fac cele doua colectii complete - 4 chibi si 4 papusele medii - asa ca vreau sa incep cat de curand sa le lucrez. Acestea fiind spuse, doua intrebari am la voi:
1. care credeti ca va fi prima papusica din intreaga serie pe care o voi croseta si in ce varianta (medium sau chibi)?
2. v-ar placea pe viitor sa fac mici prezentari filmate cu creatiile amigurumi?:) Eventual comparative intre modele?

2 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

ce eleganta este oana...Imi place parul la nebunieeee

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet ;)) ma bucur!!

Trimiteți un comentariu