sâmbătă, 13 aprilie 2013

By FoamBubbles (Alexandra)

Buna :)!!

Ieri, pe 12, s-au implinit trei ani de la primul articol publicat pe blog... weeee cum trece timpul.

Eu inca astept cablul de la laptop, ma agat de mici "ferestre" si jonglez cu alte aparate. Jonglez si cu aparatul foto (a se vede efectul blurat care vrea sa imprime senzatia de miscare - aiurea, eu intr-un picior, cu o mana pe aparatul profi, deloc usor si cu alta pentru a imi sustine echilibrul, pandind soarele dupa un nor). 

Am reusit insa sa fac fotografii "pielicelelor" si va povestesc rapid despre ele dupa care eu (candva la ore mici din aceasta zi) programez acest articol si ... sper ca inca unul, ca sa nu imi duceti prea mult dorul pe blog... :D.
Maine sigur voi avea iar o zi pliiiina, ca si in ultima saptamana. Intr-un fel, intre noi fie vorba, la cata treaba am avut, parca a picat si bine accesul restrictionat spre deloc in virtual... pentru ca sincer nu stiu cum as fi facut fata. [mama ce logoree am, sau graforee... se vede ca sunt pe jumatate adormita, ma visez romanciera cred].
 Intrebarea retorica - desigur ca sunt flori (de cires ca sunt florile mele, da?). Darul primit de la Alexandra pentru ziua mea [ si am intarziat sa vi-l arat doar pentru ca speram sa pot aparea mandra purtatoare de colier, dar candva tot voi reusi eu sa ma strecor in fotografie:D]. Multumesc mult! Este superb si se potriveste de minune cu gentuta. <3 br="">
Pentru ca stia ca ador desenul - sub diversele lui manifestari [pictura, schite, tableta grafica etc], Alexandra mi-a trimis si un camp de maci cu urari frumoase pe spatele lui.
 Fluturasii ii asteptam - am eu un proiect pentru Rha - si au calatorit frumos in pliculetul cu flori :D.... Si.... si... iata si gentuta:
 Gentuta are o poveste lunga si deja mi s-a cam taiat elanul si se tot inchid "obloanele"... plus capul meu trage spre dreapta... :D. Este insa o poveste tare draguta!!
Candva o fetita adorabila (EU - si da, deja dorm, nu mai raspund pentru ce tasteaza degetele) avea o gentuta de piele draguta la care tinea foarte mult. Intr-o zi a luat-o la scoala si cineva s-a gandit sa si-o insuseasca. Dar peste ani cu putina magie si schite foarte elaborate [ hahaha] gentuta a reaparut din amintiri si poze ca o pasare pheonix [de unde si fluturele]. Promit sa revin cu schitele ca sa vedeti cum am chinuit-o  ajutat-o pe Alexandra sa isi dea seama ce gentuta imi doream cu ardoare :P.

4 comments :

claudia_mami spunea... [Raspunde]

faine gentutele ,la multi anisorii in lumea blogului .

copilarim spunea... [Raspunde]

@claudia_mami multumim frumos:)!

Alexandrrra spunea... [Raspunde]

Normal ca de cires sunt florile tale, draga mea! :) Ai o piesa din viitoarea colectie, de care ti-am vorbit.

Ma bucur ca ti-au placut toate! Mai ales cu gentuta am avut mari emotii (dar sa nu exageram, nu m-ai chinuit chiar :P). Sa le porti cu placere si sa te bucuri mult timp de ele!

Si la multi ani!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alexandrrra
ooooo stai cum era domo arigatoooooo

[*blush* *bow* - chibi face]

<3

Trimiteți un comentariu