joi, 4 aprilie 2013

O sapcuta violet indigo

Buna:)

Prin  ianuarie (la inceputul lunii) i-am facut lui Dodo o sapcuta noua care sa se asorteze cu hainuta de fas primita in dar. 

Va invit sa vedeti poze cu un dodo "paroooos", chiar cu ceva timp inainte sa il tund... hmm si acum e cam la fel la fata... intrevad deci o intalnire cu doamna foarfeca si domnul pieptanel. :D Nu stiu cat de entuziasmat va fi el... adica Dodo.

Sapcuta am realizat-o cu gandul la o alta  ( Sapcuta Dodo cu "sclipici"  ) foarte indragita de noi si dumnealui. La aceasta am folosit insa un fir mult mai subtire (si-am lucrat, si-am lucrat... si nu mai terminam.. hahahaha) si bineinteles multa improvizatie. :D Ah ce imi plac proiectele acestea in care ma pot pierde linistita fara sa imi fac scheme sau alte cele... 

Intre timp am adaugat niste nasturi pe ambele laturi (si veti putea sa vedeti rezultatul final saptamana viitoare, miercuri mai precis:D). Mi se parea neterminata totusi in fata..:)).
 






Nu va lasati pacaliti de mutrita latosului... asa sta el la poze... (mai ales cand vede ca vin cu aparatul profi). Ocazional il mai prind si "razand" (lol) dar in general face niste figuri de-astea serioase de ma pufneste rasul. E un mare smecher. Stie ca este pozat si ii place... si pe la toate sedintele foto (cand reusim sa mai organizam cate una noi fetele) este nelipsit, vorba aceea "a venit si voda".
ps: mai multe creatii pentru patrupede "iubicioase" gasiti  pe aceasta pagina - Dodo's corner. Si o sa mai fac:).

4 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

Un adevărat star acest Dodo drăguț! :)

Unknown spunea... [Raspunde]

ce mi-a placut! :)) ce cuminte sta la pozat :))) tare haios Dodo! :))

copilarim spunea... [Raspunde]

@kristi :) multumim! si noua ne este tare tare drag, cand ne priveste cu ochisorii acestia frumosi capitulam:)).

copilarim spunea... [Raspunde]

@Carmen RM :D am gasit de curand o "sesiune" foto si cred ca o voi aduce la WW pentru ca este tare tare draguta:)! E un haios. Multumim!

Trimiteți un comentariu