duminică, 14 aprilie 2013

Un cos cu flori

 Buna:)

Duminica aceasta facem o mica pauza de film / animatie (pana saptamana viitoare cand vreau sa va povestesc despre un film animat foarte fain:D).

Azi este tare frumos - cativa norisori albi pe cerul albastru, soare si.. incredibil dar destul de multa liniste:D. 

Am primit un premiu tare frumos de la Clubul magic al Alinei: un cos plin cu flori - trandafiri si lalele (care lalele aveau si o surpriza in ele :O). Dar sa va spun cum de am primit eu aceasta minune care ma inveseleste de cate ori ma uit pe comoda.

Acum ceva timp Alina a organizat un concurs... pe care initial nici nu il observasem (si probabil ca au mai fost si mai sunt cazuri insa mai ales de cand am ramas fara cablul de care va spuneam si intru pe apucate nu mai fac fata la feed-uri si sunt cu totul pe dinafara.... si la cate restante sunt in reader imi va mai lua ceva timp sa fiu la zi ). Intamplator ne-am nimerit pe messenger si Alina m-a intrebat daca am vazut concursul, am intrat .. provocarea era sa ghicesc cate petale are trandafirul si .. am ghicit exact numarul de petale. :D [ Alina daca nu am numarat si facut tot felul de "algoritmi" hahahahaha]. Mi-a placut provocarea, a fost altceva si chiar m-am distrat.

Alina mi-a oferit ca premiu un buchet de flori - am ales evident trandafiri:). Buchetul l-am primit intr-un cosulet impletit - tare drahalas! Este un aranjament tare frumos cu putina "iarba" si lalele... 

 ... dar nu orice fel de lalele, ci unele speciale... ia uitati ce aveau in ele:

 Multumesc mult Alina:)!! A fost o surpriza tare frumoasa!

0 comments :

Trimiteți un comentariu