duminică, 14 aprilie 2013

Swap R.A. primvara 2013 - ce am primit -


Si pentru ca am acces la internet am sa va povestesc astazi si despre editia de primavara a swap-ului organizat de Revista Atelierul.

Coincidenta a facut ca perechea mea de la aceasta editie (prima in care au existat perechi de cate doi) sa fie chiar Alina - de la Clubul Magic. Chiar ne-am amuzat amandoua putin cand am aflat!! Sa vedem... Alina  a castigat premiul Inlinkz (random) la provocari, eu am ghicit trandafirul si... exact in aceeasi perioada ne-am trezit colege la swap. Vorba aceea " how cool is that?".

Am primit darul preagatit de Alina - 2 tegole foarte vesele, anuntatoare de primavara (si Paste), stralucitoare (efectul de la glitter e nemaipomenit de dragaut) si optimiste.
Multumesc mult Alina!! Abia astept sa ajunga si darul meu la ea ( a avut ceva intarzieri neprevazute... ehhh, nu mi se intampla numai mie, dar sigur Alina ma va ierta  - adica sper:P ). \
Tegola mai micuta [cu fluturi si o minunata narcisa galbena] :

Si suportul mare cu iepurasi [ chiar eram curioasa cum arata genul acesta de suport - deci va dati seama ce uimita am fost cand l-am descoperit in pachet!]

Si amandoua:

 Multumesc frumos Alina:)!

Saptamana care a trecut a fost pliiiiina, ma bucur ca am reusit sa jonglez totusi si sa pot strecura cateva articole, as acum v-am obisnuit [mai putin marti, prima zi fara articol in 3 ani de zile, excluzand luna aprilie 2010 cand am avut articolele publicate cam 1 la 2 zile...]. Dar nu cred ca s-a observat, nu?:).
In plus pe 12 am facut 3 ani de activitate pe blog. WOW. Nu-mi vine sa cred. :)!!

Nu uitati ca avem si noi un concurs: Concurs 333-777
Iar pe provocari verzi  luna aceasta sunt nu mai putin de 3 provocari:
1. Tema lunara #14 "Lalele" pana pe 25 aprilie (19:59)
2. Felicitari Calatoare " Paste/ Iepurasul" pana pe 24 aprilie (00:00)
3. Fiti diferenta : "Ziua Pamantului este in fiecare zi" pana pe 22 aprilie (20:00)

Pe curand!!

2 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Frumoaseee daruri!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina asa e:)! abia astept sa ajunga si ale mele:P

Trimiteți un comentariu