luni, 1 aprilie 2013

Lalele

 Bun venit Aprilie!!!

Astept cu nerabdare vesti despre adaptor, dar am reusit, dupa cum ati putut observa deja, sa atasez noua hainuta blogului - eu o ador!! Am demarat si noua tema de pe provocari verzi (o gasiti in meniul din stanga al blogului si o voi adauga si la concursuri pentru ca sponsorizam prin Copilarim aceasta tema cu un set de floricele crosetate din colectia ALB-NEGRU clasic sic.

Eu am ales aceasta tema, gandindu-ma la Simfonia Lalelelor ce se tine anual la Pitesti (cu mici exceptii doar in aprilie).

Am avut o gramada de idei, dar am reusit sa materializez doar una (restul.. in timp:P). Ma gandeam ca se apropie si Pastele ortodox (cel catolic a fost ieri) si ca acest tip de decoratiune poate fi utila. Si apoi si motiv de joaca pentru cei mici... eh nu chiar foarte mici pentru ca este destul de migalos, dar daca faceti o lalea mai mare sau altceva (un ou?:P) merge.

Va asteptam si pe voi la tema #14 - lalele de pe provocari verzi si nu uitati ca in rubrica ati pierdut o provocare gasiti teme care stau sa expire (luna aceasta cosul cu flori) si la care participarea va poate aduce 5, 25 sau chiar mai multe stelute.


Nu inchei fara sa urez la multi ani frumosi Revistei Atelierul !! Am avut o surpriza minunata azi in revista si va voi povesti despre ea maine, aici pe blog.

0 comments :

Trimiteți un comentariu