luni, 22 aprilie 2013

Cos impletit - maro -

La multi ani!! Am o ocazie in plus sa ma bucur ca locuiesc pe Planeta Albastra:). Si sarbatoresc. Saptamana aceasta am sa incerc sa va arat cat mai multe lucrari "verzi" realizate in ultima perioada.

Voi incepe cu primul meu cos impletit din reviste.. bete de revista:P. In sfarsit am gasit si eu o intrebuintare pentru revistele "publicitare", ca sa le zic asa. De mult nu m-am mai amuzat atat "citindu-le" pe bucati, apoi taindu-le, invartindu-le si lipindu-le.. transformandu-le in nuiele... si apoi impletind cu ele.

La prima vedere pare foarte simplu. Deja aveam o gramada de idei in minte si cand in sfarsit am primit materia prima (care nu stiu cum se face mi-a lipsit brusc exact in perioada cand ma hotarasem eu sa incerc "impletituri din hartie) m-am apucat constiincioasa de treaba.

Daca sunteti curiosi cum puteti impleti si voi astfel de cosuri, suporturi, vaze pentru aranjamente uscate, veti gasi la sectiunea aici  link catre un tutorial realizat de Angi - eu l-am citit cu mare drag si chiar am de gand la un moment dat sa fac si un cosulet ajutandu-ma de un bol:D.
Primul cosulet l-am facut... de fapt cred ca el mi-a dictat cum vrea sa iasa. oricum mi-e tare drag. L-am vopsit maro inchis si am terminat aproape un tub mic de acrilic:)). Nu l-am dat cu nimic altceva. Nu miroase [chiar m-am bucurat] si este foarte practic pentru a depozita in el diverse obiecte micute cand lucrez:D.


Mai aveti timp pana diseara la 20:00 sa va inscrieti si voi lucrarea in colectia dedicata Zilei Pamantului.

1 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ti-a iesit super...imi place forma originala.La multi ani!!!

Trimiteți un comentariu