luni, 8 aprilie 2013

Provocari Verzi de aprilie

Buna:)

Luna aceasta este una pliiiina de provocari pe .. pROvocari verzi!

Am lansat tema #14 Lalele despre care v-am povestit deja pe blog. Si sincer abia astept sa vad cum veti combina aceasta tema cu principiul 3R si 1O - aveti timp pana pe 25 aprilie (la 19:59).

Apoi am lansat pe 4 aprilie o noua editie a Felicitarilor calatoare. Una speciala pentru ca urmeaza sa sarbatorim Pastele in mai si ar fi frumos sa ne facem si cateva urari pe hartie;). Vreti sa va inscrieti si voi? Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti aici Felicitari calatoare - Editia a III a si sa va inscrieti in lista. Dupa aceea, pana la data mentionata in regulament va asteptam pe adresa de mail precizata in articol sa ne trimiti o fotografie a felicitarii realizate de voi. Pe 24 se face o tragere la sorti a echipelor (formate din cate 2 parteneri ce isi vor trimite felicitarea reciproc) si vom afla si cei doi castigatori (care vor primi stelute:D).

In fine, cea de-a treia invitatie pleaca spre voi astazi: Fiti Diferenta: "Sarbatorim Pamantul in fiecare zi" si va invita sa va inscrieti proiectele intr-o colectie speciala.  Ele pot fi realizate in cadrul saptamanii altfel sau pot sarbatori in avans Ziua internationala a Pamantului de pe 22 aprilie. Cititi mai multe amanunte in articol.

Luna aceasta puteti participa la:
1. tema #14 "Lalele" (1-25 aprilie 19:59), 
2. colectia speciala "Ziua Pamantului este in fiecare zi" (8-22 aprilie 23:59) 
3. Felicitari calatoare ( 4-24 aprilie 00:00)
 Spor la creat!! :)

0 comments :

Trimiteți un comentariu