luni, 15 aprilie 2013

Dantela a la Rha

Luna trecuta la provocari verzi tema a fost propusa de Rha: #13 dantela.

Supriza mare a venit pentru mine, pentru ca surioara mea mi-a confectionat o rama foto doar cu materiale refolosite (deci ce a avut la indemana in casa) si chiar a printat fotografia cu ajutorul unori cartuse mai vechi gasite din intamplare - de unde nuantele spre mov ale fotografie.

Nu am cum sa va explic emotia si bucuria pricinuite de acest dar minunat, care pentru mine este perfect - il an asezat pe comoda si il privesc in fiecare zi cu  multa bucurie.

Rama este de lemn (era ratacita intr-o cutie), dantela este si ea "recuperata - fundita cu steagul tricolor la mijloc (la fel recuperate). Hmm doar sclipiciul este nou:).

Iubesc fotografiile pentru ca opresc timpul in loc pentru o clipa.. si datorita lor putem calatori catre si in alte locuri de demult, pline de savoarea copilariei, a inocentei si veseliei. In poza suntem noi doua acum cativa ani [:D doar cativa, o mana- patru acolo].


Nu uitati ca.. uneori puteti crea un dar nepretuit pentru cei care va iubesc si pe care ii iubiti din... lucruri pe care poate le ignorati in mod curent, dar care in urma transformarii devin mici comori nepretuite :).

ps: tema lunii aprilie la provocari este "lalele" :D

0 comments :

Trimiteți un comentariu