sâmbătă, 13 aprilie 2013

By Teodora Irimia (Artadar)

Si pentru ca am promis in articolul publicat de dimineata ca voi mai scrie unul, iata - surpriza pe care mi-a facut-o Teodora - Artadar... surprizele, mai bine zis.

Cutiuta aceasta minunata este realizata dintr-un ambalaj de branza topita (si puteti citi un tutorial despre cum a pregatit Teodora baza de lucru in Revista Atelierul - Tutorial: ” Pregătirea bazei – decoupage”).

In imaginea din stanga o puteti vedea pe post de cutie de bijuterii:D [au incercat-o inelusele mele si au fost tare incantate], dar poate fi folosita si ca pusculita sau gentuta [stiu ca este micuta si ar merge mai ales la papusele - ca o gentuta de voiaj, dar pe mine de cate ori o vad m-ar incanta sa o port pe post de mini gentuta;)) ].
Iata una dintre fetele din exeterior - lalele, pansele si fulgi:P:
Si cealalta fata - zambile narcise galbene (pe care le ador!!!!!):

Si partea a doua a surprizei - semn de carte Rha:
Semn de carte Rux:

Iti multumim frumos pentru surpriza si pentru gandurile minunate care au insotit-o!! :)

8 comments :

Teodora Irimia - Artadar spunea... [Raspunde]

Am dat pe mâini bune prima puşculiţă şi primele semne cu nume scrise din sârmă şi mă bucur că vă plac. Să le folosiţi cu plăcere, timp îndelungat !

copilarim spunea... [Raspunde]

@Teodora Irimia - Artadar si cu mult drag - pentru ca asa au fost si create! Iti multumim inca o data pentru supriza si dar:)!

ghemulet spunea... [Raspunde]

Semnele de carte sunt absolut deosebite.felicitari ...sa le folosesti cu tot dragul

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

superbe semnele de carte!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet :D
Cartile mele sunt tare incantate;))!! Iti multumesc:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Elena Stanescu :D asa este Elena!
Si e fascinanta treaba asta cu sarma - am incercat si eu dar cu sarma subtire cand am facut diadema unei mini mirese amigurumi.. e pe blog;)).
Iti dai seama cu sarma mai groasa cum e? Sunt minunate!!

Gianina spunea... [Raspunde]

Eee,ati fost rasfatate cu asa daruri de suflet...vezi ca ai scris zambile galbene in loc de narcise...eu ma si uitai de doua ori la imagine am zis ca n-am vazut eu bine,hi,hi.
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina draga mea am tot zis ca pana la urma tot scap eu o zambila galbena in loc de narcisa.. nu stiu ce am tot avut in ultima perioada . merci mult!!:)

Trimiteți un comentariu